2777
2789
عنوان

حالم خیلی خرابه از دست شوهر

195 بازدید | 17 پست

سلام ، شوهرم هیلی سرش تو گوشیه و فقط فکرو ذکرش شده گوشی اصلا کنار منو بچم نیست و تمام زندگیم شده ناراحتی و غصه ، دارم دق میکنم از زندگیم راضی نیستم و هرروز بدتر از دیروزه چیکار کنم شوهرم اصلا دوسم نداره و این باعث شده حالم ازش بهم بخوره

متنفرم از مردا

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

منم عقدم شوهرم خیلی بده

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرااخه شماکه مجردی

نامزد دارم 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
تنفرو نگو خواهر احساسمو نشون نمیده   حالم از این زندگی بهم میخوره هرچی تلاش میکنم کنارم با ...

مردا هیچوقت نمیزارن زنا حالشون خوب باشه من ک دیگه روانی شدم تو این سن

شوهر منم از صبح بیدار میشه یه وجب ریش گذاشته بخاطر مد همش سشوار وروغن وهزار کوفت دیگه میزنه تا۶غروب سرکاره از وقتی هم میاد خونه تا مثلاً همین الآن تو اتاق پهن شده گوشی دسته فقط واسه شام تشریف فرما شده این اتاق

بعد با من و دوتا بچه میاد بیرون یه شلوار گرم میپوشه با یه صندل کهنه😫😫😫

شوهر منم از صبح بیدار میشه یه وجب ریش گذاشته بخاطر مد همش سشوار وروغن وهزار کوفت دیگه میزنه تا۶غروب ...

گاش خداقل به خودش میرسید   ،   برای سالگرد ازدواجمون برنامه ریزی کرده بودم بریم آتلیه اولین سالگردی که بچمون کنارمونه رو جشن‌بگیریم‌ رید تو برنامم و گفت نمیاد زنگ زدم‌کنسل کردم کیک‌هنوز تو یخچاله حالم بهم‌میخخخخخخوووووره میبینمش