2777
2789

خانما شوهرم حدودا3ساله تو کار بورس طلا ارز ایناهاس البته الان بورسه هرچی کار میکنه پولشو میزاره برا بورس متاسفانه بورسم تو بالا و پایین شدن بورس پولاش از بین می‌رن اخلاقش وحشتناک بد میشه به خدا خسته شدم خیلی بد میشه هر جین میگم اینکارو نکن ولی کو گوشه شنوا رفتارش بامن بد میشه انگار تقصیر منه این اتفاق سر من خالی میکنه 

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍

چند وقته وارد بورس شده؟؟

اصلا کاری به کارش نداشته باشید

بهش انرژی مثبت بدید 

به جای نق زدن بگردید سایت ها و کانال های معتبر پیدا کنید بهش معرفی کنید 

بهش بگید من بهت اعتماد دارم و این حرفا

مرتب ازش سوال نکنید چند شد؟؟چیشد؟؟بیخیال باشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقته وارد بورس شده؟؟ اصلا کاری به کارش نداشته باشید بهش انرژی مثبت بدید  به جای نق زدن ب ...

خب خاهر الان سه ساله دیوانم کرده یهماه دوماه بود خب بود ولی365روز ساله اخلاقش وحشتناکه خونه همه چیو داده به خاطر اینکار

خب خاهر الان سه ساله دیوانم کرده یهماه دوماه بود خب بود ولی365روز ساله اخلاقش وحشتناکه خونه همه چیو ...

ببینید سعی کنید یه ملکی چیزی داشته باشید حتما

یه مقدار پول هم تو حساب بانکی داشته باشید 

که اگه باز گرونی و اینا شد نگران خرج خونه نباشن

و بهش اتمام حجت کنید که کارش رو وارد خونه نکنه

ببینید سعی کنید یه ملکی چیزی داشته باشید حتما یه مقدار پول هم تو حساب بانکی داشته باشید  که ا ...

هر چی داشتیمون داشتیم داد واسه این کوفتی الان فقط خودمونیم