2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توازدواجم و الانم دارم ازش واسه خونه سازیمون پیش بره استفاده میکنم اخه خیلی کندپیش میره گره افتاده ت ...

تو ازداجت چجوری استفاده کردی بگو مثلا چیکارا گروی هی تکرار کردی ی جمله رو؟یا تجسم کردی 

تو ازداجت چجوری استفاده کردی بگو مثلا چیکارا گروی هی تکرار کردی ی جمله رو؟یا تجسم کردی  

واسه من تجسم اصلن جذب خودم نمیشه دقیقن همون جذب یکی دیگه میشه ولی شعرخوندن بااهنگ یاترانه خوندن اثرداره من 4سال منتظریکی بودم نیومد اخرش ناامیدشدم یادم نیس چی خوندم ولی میدونستم به ازدواجم ختم میشه بایکی ازخاستگارای اون موقع که شد الانم خیلی وقت بودچیزی نمیخوندم چون گاهیم اثرات بدداره هرچیزیو نبایدهمخونی کنم بایدمطمئن شم خوبه 

حمدوسپاس پرورگارم 
یعنی چی میخونی 🤦‍♀️

الان ( عشقم این روزا دلم هواتوکرده بازبرگرد )خوندمش دیدم یروزبعدسالهاکه فراموشش کرده بودم دلم بدجورواقعن هواشوکرده جای بعضی کلماتوعوض کردم (عشقم این روزا دارم خونمومیسازم)بااهنگ

حمدوسپاس پرورگارم 
الان ( عشقم این روزا دلم هواتوکرده بازبرگرد )خوندمش دیدم یروزبعدسالهاکه فراموشش کرده بودم دلم بدجورو ...

اهان ،حالا رفیق من میگه من با جذب مرگ یکیو خواستم و شد ،بتظرت راس میگه؟البته طرف فوت شده ها میگم یعنی با تصوراتش و جذب اینکاروکرده؟

الان ( عشقم این روزا دلم هواتوکرده بازبرگرد )خوندمش دیدم یروزبعدسالهاکه فراموشش کرده بودم دلم بدجورو ...

جالبه اهنگ خونیت👍پسندیدم ،من حرفاند بااهنگ میزنم ،😹😹مثلا میخوام یکی پولمو بده میگم تو امرووووز پول میدیییی بهههممممم😹😹😹🤧🤦‍♀️

اهان ،حالا رفیق من میگه من با جذب مرگ یکیو خواستم و شد ،بتظرت راس میگه؟البته طرف فوت شده ها میگم یعن ...

منم یوقتایی حالم بدمیشه به مریض شدن یامردن خودم بایحالت ویژه فک میکنم بعدمیبینم یکی دقیقن همون شکلی مرد

یاحتی چیزای خوب فک میکنم میبینم یکی دیگه بهش رسیده بافکرکردنام هیچوقت نصیب خودم نمیشه

حمدوسپاس پرورگارم 
منم یوقتایی حالم بدمیشه به مریض شدن یامردن خودم بایحالت ویژه فک میکنم بعدمیبینم یکی دقیقن همون شکلی ...

اوه شعت 😳🤦‍♀️پس رفیقم واقعا تونسته با این قانون ب مرگ کسی فک کنه ،،

یعنی تو ب مرگ دور ازجون خودت فک میکنی یکی دیگه میمیره؟ ب همدن شکل و شرایط؟برام بگو ب چی فک کردی و چی شد 😵🤧🤦‍♀️

جالبه اهنگ خونیت👍پسندیدم ،من حرفاند بااهنگ میزنم ،😹😹مثلا میخوام یکی پولمو بده میگم تو امرووووز پو ...

امتحان کن خوب شدیاد خودمم انداختی منم ازیکی پول میخام برم ی اهنگ انتخاب کنم بعدجایگزینش کنم ببینم چی میشه

حمدوسپاس پرورگارم