2777
2789
عنوان

خیارشور شور شده

133 بازدید | 15 پست

سلام 

خیار شوری که درست کردیم شور شده کسی راه حلی داره که باید چیکار کرد؟

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖

هربار قبل از مصرف تو اب بذار

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تندش کن😑

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   
قبل خوردن بشور

یعنی دیگ راه حلی نداره اخه مامان میگه یکم از ابشو بریزم دور دوباره اب بریزم بمونه

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖

تنها راهش  اینه نیم ساعت قبل مصرف بزاری توی اب سرد 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
تندش کن😑

تند هس😑😂

دفعه قبلی خیلی خوشمزه بود ایندفعه شوریش زیاد شده😂

بریز تو اب جوشیده سرد شده بزار تو یخچال نمک رو کمکم پس میده

ممنون خانومی

تنها راهش  اینه نیم ساعت قبل مصرف بزاری توی اب سرد

نمیشه همشو یهو بزاری ؟😑😂

تند هس😑😂 دفعه قبلی خیلی خوشمزه بود ایندفعه شوریش زیاد شده😂

بشورش ولی خدایی نمیدونم چرا دارم ریسه میرم از خنده

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   
خیار شور باید شیرین باشه مگه😐 اسمش خیار شوره دیگه

اخه زیادی شور شده😂

بشورش ولی خدایی نمیدونم چرا دارم ریسه میرم از خنده

خودمم مامانم اومده میگه خیلی خوب شده فقط یکم‌شوریش زیاد شده ک قابل حله اصلا نتونسم بخورم 😂😂😂