2777
2789
عنوان

دیابت نوع یک و بچه ۷ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 10920 بازدید | 92 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر چندتا طب سنتی عوض کردیم فعلا

عزیزم دختر شمام ابتدا که متوجه شده بودین سخت بود کنترل قند خونش؟برادرزاده من کنترل نمیشه قندش همش در نوسانه

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

عزیزم دختر شمام ابتدا که متوجه شده بودین سخت بود کنترل قند خونش؟برادرزاده من کنترل نمیشه قندش همش در ...

اره

الان خداروشکر عالیه

از افت قند خیلی بترسید

چون خطرناکه

حتما حتما زنگ بزنید گابریک

اموزش ببینید

حتما کربوهیدرات شماری باید یاد بگیرن

یه شماره بهت میدم

بهش پیام بده

بگو تازه دیابت گرفتین

خیلی بهتون کمک میکنه

خانم هست

بگو شما رو بیاره توی گروه های واتساپ

یا مامانش

عالیه برا اموزش

+98 910 986 2236

کیانا

اره الان خداروشکر عالیه از افت قند خیلی بترسید چون خطرناکه حتما حتما زنگ بزنید گابریک اموزش ببی ...

ممنون عزیز دل یه سوال دیگه نظرتون در مورد دکتر اکبری چیه .میشناسیدش

نمیشناسم گلم

سلام چطورین بهترین ممنون از راهنمایی ها که کردین دخترتون چطوره.من برادرزاده ام خیلی بی حوصله شده .پسری که خیلی مستقل بود و همش دوست داشت تنهایی خونه بقیه باشه.حالا به شدت وابسته به مامان باباش شده اصلا از کنارشون تموم نمیخوره.انقدر تو فکرشم و واسش ناراحتم.یعنی خوب میشه؟همش میگه چرا من مثل فلان بچه نیستم چرا اون آمپول نمیزنه.جلو بچه هام نمیزنه و میگه نباید اونا بفهمن

سلام چطورین بهترین ممنون از راهنمایی ها که کردین دخترتون چطوره.من برادرزاده ام خیلی بی حوصله شده .پس ...

عزیزدلم

اشکال نداره

کاملا عادی هست

ما تا چندماه خونه کسی نمیرفتیم 

میترسیدم چیزی بخوره قندش بره بالا

اما الان خودش انسولین میزنه

خودش تست میگیره

نگران نباش اصلا

طبیعی هست

الان دخترم خودش میره خونه مادربزرگش شب هم میمونه

زنگ میزنه به من که چندواحد بزنم

سلام چطورین بهترین ممنون از راهنمایی ها که کردین دخترتون چطوره.من برادرزاده ام خیلی بی حوصله شده .پس ...

خواهش خواهش خواهش

فردا صبح به مامانش بگو زنگ بزنه 

+989210757859

شماره گابریک هست

اموزشهاش عالیه

تا اموزش نبینه سخته

خواهش خواهش خواهش فردا صبح به مامانش بگو زنگ بزنه  +989210757859 شماره گابریک هست اموزشه ...

والا میگه کتاب سفارش داده از همون گابریک ولی چشم میگم بهشون.

عزیزدلم اشکال نداره کاملا عادی هست ما تا چندماه خونه کسی نمیرفتیم  میترسیدم چیزی بخوره قندش ...

وای چقدر خوب خداروشکر با شما که حرف میزنم امیدوار میشم

وای چقدر خوب خداروشکر با شما که حرف میزنم امیدوار میشم

منم این روزها رو کشیدم گلم

من ۷ کیلو وزن کم کردم

از بس گریه میکردم

شوهرم موهاش سفید شد

ولی چ میشه کرد

بگو خداروشکر کن که توی کما ترفت و بیرون نیاد

خداروشکر کن میخنده راه میره

فقط باید غذاش کنترل بشه همین

چیزی نیست که

داروهم داره که انسولیه

منم این روزها رو کشیدم گلم من ۷ کیلو وزن کم کردم از بس گریه میکردم شوهرم موهاش سفید شد ولی چ میش ...

آره دکترم گفته بود برین خداروشکر کنید بچه تو کما نرفت همین که نفس می کشه خیلیه قندش رفته بود رو ۵۹۰ ..

با اینکه برامون سخته ولی ما که همیشه بهشون امید می دیم و مرتب میگیم بیان خونه هامون ان شاا... راه درمان قطعیشن پیدا میشه.ولی منم برادرم مثل سابق نیست انگاری همه چیو تو دلش ریخته.همش میگه راضیم به رضای خدا ولی چهره یهو شکسته شد چشماش تو گود رفت آخه همین یه بچه رو دارن.باز زن داداشم حس می کنم قوی تره .ولی به قول شما اولشه خوب میشن ان شاا....

سلام پسر منم دیابت داره میشه در خواست دوستی مو قبول کنین 

من مادر یک پسر دیابتیک هستم و در حال حاضر تنها ارزوم پیدا شدن درمان قطعی دیابت است تا از تزریق انسولین راحت بشیم بچه طفل معصومم سوراخ سوراخ شده  😭😭😭😭ای کاش اگه ۱روز از عمرم مونده باشه ببینم که درمان دیابت پیدا شده میشه واسه شفای پسرم یه حمد مهمونم کنین دعا کنین زودتر خوب شه 🙏🙏🙏 😔😔😔 اگه کسی در مورد درمان دیابت یا هرچیزی اطلاعاتی داشت به من بگه ممنون میشم هر عمل کز خیر و شر از ادمی سر میزند ان عمل مزدش به زودی پشت در، در میزند👌👌👌👌 میشه مو رنگ کرد میشه چشم رو لنز گذاشت میشه لب رو پروتز کرد حتی میشه هیکل رو هم درست کرد اما لامصب این قد بلند دست نیافتنی است پس به افتخار ما قد بلندا 💃💃💃💃 پسرم و همسرم شما تنها دلیل حال خوب منین 😍😍😍😍 👏👏👏👏 ادم های با منطق ضعیف با من بحث نکن  و در اخر در خواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏