2777
2789
عنوان

دیابت نوع یک و بچه ۷ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 10920 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دختر شمام ابتدا که متوجه شده بودین سخت بود کنترل قند خونش؟برادرزاده من کنترل نمیشه قندش همش در ...

عزیزم در کلاس های انجمن دیابت گابریک شرکت کنید من ۱۵ساله دیابتیم و درکنار گابریک کاملا قندام کنترله

استارتر شما کدوم شهری؟! استاد من ازین نوع مریضی خیلی درمان کرده اسمشون دکتر چراغچی هست من خیلی سال ب ...

عزیزم این صحبت ها یعنی چی خوده من بر اثر مصرف دارو گیاهی و قطع کردن انسولین کما رفتم لطفا اشتباه راهنمایی نکنید داروی گیاهی قندخون رو درمان نمیکنن قند خون ی هورمون میخاد ب اسم انسولین  باید بزنی

عزیزم در کلاس های انجمن دیابت گابریک شرکت کنید من ۱۵ساله دیابتیم و درکنار گابریک کاملا قندام کنترله

بله عضوش هستبم

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

استارتر،،من طب سنتی کار میکنم میشه بیای خصوصی

بببخشید میشه درخواست دوستیم را قبول کنید.راستش ما خواستگاری یک دختر رفتیم که دیابت نوع یک داره.همه چیز اوکی بود تا فهمیدیم دیابت نوع یک داره.میخواهیم بدونیم درمان داره یا نه در آینده خودش و بچه های به مشکل میخورن.لطفا راهنماییم کنید اگه اطلاعات دارید

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 
پرسیدم  اون طبیبی که ازش دارو گرفتن اصفهان هستن..ولی تو تلگرامم مزاج شناسی میکنن و دارو میفرست ...

للطف میکنید برای من هم بفرستید

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 
تقریبا۱ تا ۴ درصد احتماال انتقال هست

ممنون از لطفت

سلام یه بار شیر بز رو روش امتحان کن ببین چی میشه دکتر دختر من گفت شیر بز برای بیماری‌ دیابت خیلی مفیده و کلا شیر بز به خاطر اینکه 96 درصد املاح و ویتامین و پروتئین‌های شناخته شده در دنیا رو داره برای بدن کودکان خیلی مفیده اطراف تهران یه دامداری هست همه فصل‌ها شیر بز داره لبنیات بز مروگل رو تو گوگل سرچ کنید آدرسش میاد

استارتر شما کدوم شهری؟! استاد من ازین نوع مریضی خیلی درمان کرده اسمشون دکتر چراغچی هست من خیلی سال ب ...

واقعا درمان شده کسی؟دخترم ۵سالشه دلم خونه واسش

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee