2777
2789

یعنی چی بچه ها ؟

مثلا باید هرروز اینطور باشه یا گاهی هم باشه خطر ناک 

ظاهرش چطوری هست؟

من بعضی وقتا مثلا 4روز ی بار حس میکنم ترشحاتم زیاده یهو خیس میشه مثلا اگه شورت نپوشم از شلوارم میزنه بیرون 

بعضی وقتا آبه بعد توش  لایه لایه سفیده

بعضی وقتا هم رقیق اما مثل شیر مثلا 

خیلی استرس دارم بچه ها 😔میترسم از کیسه اب باشه 

هفته 18بارداری ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باردار نیستم ولی چند ماهه قبل پریودیم اینجوری میشم 

نگران نباش بدن هر کس یه طوره 😊😘

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖
کسی نیست بچه ها😔

عزیزم باید بری دکتر چک کنه میتونه ترشح باشه میتونه کیسه آب باشه

من موقع دردهای زایمان وقتی دهانه رحمم باز شده بود و کیسه آبم سوراخ شده بود فک میکردم ترشحه ولی کیسه آب بود

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی