2777
2789
عنوان

حرکت جنین

110 بازدید | 7 پست

سلام بچه هاها من 24هفته دارم جنینم هم دختره دو روزه تکون نمیخوره هر چی شیرینی میخورم فایده نداره زیر دلمم کنی درد مکنه دکتر هم بهم دوره به نظرتون خطر ناک هست میترسم کمکم کنید بچه هاها 

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعضی روزا اینجوری میشه خیلی میترسم ..چیزای خیلییی شیرین بخور غذا بخور پنج دقیقه فقط به پشت دراز بکش دستت بزار رو شکمت و یه اهنگ یا قرانم با صدای بلند روشن کن تکون میخوره

🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏

اگه تو این دو روز اصلا تکون نخورده عادی نیست نمیخوام نگرانت کنم ولی حتما برو دکتر برو بیمارستان زنان اگه دکتر دوره برات کدوم شهر زندگی‌ میکنی؟

🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️Düşmam ben, kanatlarim var rühümdaaaa
اگه تو این دو روز اصلا تکون نخورده عادی نیست نمیخوام نگرانت کنم ولی حتما برو دکتر برو بیمارستان زنان ...

من شهر میبد استان یزد ولی خونه ام به دکتر دوره ماشین هم ندارم که هی بفرستنم این ور اون ور نمیدونم چکار کنم 

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

[QUOTE=171029563]من شهر میبد استان یزد ولی خونه ام به دکتر دوره ماشین هم ندارم که هی بفرستنم این ور اون ور نمیدونم چک ...[/QUOTبرو بخش اورژانس بیمارستان بگو جنین دو روزه اصلا حرکت نمیکنه اونجا سونو میکنن ثپش قلبشو کنترل میکنن حتما برو هرچقدرم دور باشه بنظر من از جون بچت مهم نیست که

🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️Düşmam ben, kanatlarim var rühümdaaaa