2777
2789
عنوان

نگرانم....

240 بازدید | 19 پست

بابام یه مدته که ی دفعه سرفه های شدیدی بهش دست میده بعدش بی حال میشه و ازهوش میره 

خیلی نگرانم قلبم ازاسترس دردمیکنه 

کسی میدونه علتشو

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دلیلا میتونه داشته باشه من که دکتر نیستم ولی دکتر مجازینمیتونه تشخیص بده کلی مریضی با این علائم ...

نگرانم خیلی میترسم 

نوبت دکتر گرفتیم براش گفتم شاید کسی بوده باشه از آدمای که میشناسیداینطوری شده باشه و بدونیدعلت رو

مگه دکتر نبردین؟ عزیزم اینجا کسی نمیتونه نسخه دکتری بپیچه اینجا فقط راهکار طلاق وتوهین به خانواده شو ...

نگرانم خیلی میترسم 

نوبت دکتر گرفتیم براش برای چهارشنبه نوبت دادگفتم شاید کسی بوده باشه از آدمای که میشناسیداینطوری شده باشه و بدونیدعلت رو 

خیلی دلیلا میتونه داشته باشه من که دکتر نیستم ولی دکتر مجازینمیتونه تشخیص بده کلی مریضی با این علائم ...

نگرانم خیلی میترسم 

نوبت دکتر گرفتیم براش گفتم شاید کسی بوده باشه از آدمای که میشناسیداینطوری شده باشه و بدونیدعلت رو 

نگرانم خیلی میترسم  نوبت دکتر گرفتیم براش برای چهارشنبه نوبت دادگفتم شاید کسی بوده باشه از آدم ...

انشاءالله مشکل خاصی نباشه عزیزم احتمالا برونشیت ریوی داره و دکتر دارو میده

انشاءالله مشکل خاصی نباشه عزیزم احتمالا برونشیت ریوی داره و دکتر دارو میده

ممنون عزیزم مرسی همدردیت دوستم

انشالله

نگرانم خیلی میترسم  نوبت دکتر گرفتیم براش گفتم شاید کسی بوده باشه از آدمای که میشناسیداینطوری ...

فکر کنم سیاه سرفه باشه اسمش دارو داره یه سال اینا میخوره خوب میشه یه فامیل دورمون همین بود 

باخبر باش پس از ظلمت این چند صباح صبح دولت بدمد شادی ما پشت در است