کیا مث من از صبح یدقه هم ننشستن و همش در حال حمالین دخترم نه ماهشه خیلی شره چهار دسو پا میکنه همه خونرو بهم میریزه میره تو آشپزخونه دستشو میکنه تو سطل برنج همه رو پاش پاش میکننههه وسط یا کشوهای لباسشو میکشه بیرون لباساشو تک تک میریزه وسط اتاق دم به ساعت باید یا دنبالش باشم یا چشمم بهش باشه کوچکترین اشغال رو فرشم میبینه میره زود میکنه تو دهنش تا دسشوییم جرعت ندارم برم میاد پشت در زار زار گریه میکنه ماما ماما . نمیرسم موهامو شونه کنم حتی هم اینکار اونکار بچه خونه آشپزی
خسته شدم دگهههه
همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم سعی کن وقتتو کلابزاری براش این چیزا خیلی شیرینه تو سخت میگیری میتونی دره کابینتاتو با دستمال ببندی یا کشو هارو چسب بزنی سطل برنجتو بزاری بالا که دستش نرسه ی چادر بندازی تو کف خونه بعد موهاتو شونه کنی یا اصلا یساعت ببریش بیرون بازی کنه
خستگی که داره، ولی وقتایی که خوابه کارای خونه رو بکن، من کشو های کمد و همه ی درای کابینت رو یا کلید کردم یا کش بستم، گاهیم چسب پهنا میزنم دیگه هیچکدومو نمیتونه وا کنه، تلویزیونم یه چند برنامه هس دوس داره، براش ضبط کردم ، کار داشته باشم براش میزارم میشینه کنارش، وقتاییم که غذا میدم بهش یه پارچه پهن میکنم دیگه همش مجبور نیستم جارو کنم، روزی یه بار جارو میکشم، تازه بچه مم خیلی شیطونه، ولی داره کم میشه شیطونیاش یا شایدم من عادت کردم
آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه، ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و.... https://t.me/foroushaztolidi_ziba