2777
2789

کیا مث من از صبح یدقه هم ننشستن و همش در حال حمالین  دخترم نه ماهشه خیلی شره چهار دسو پا می‌کنه همه خونرو بهم میریزه میره تو آشپزخونه دستشو میکنه تو سطل برنج همه رو پاش پاش میکننههه وسط یا کشوهای لباسشو میکشه بیرون لباساشو تک تک میریزه وسط اتاق دم به ساعت باید یا دنبالش باشم یا چشمم بهش باشه کوچکترین اشغال رو فرشم میبینه میره زود می‌کنه تو دهنش تا دسشوییم جرعت ندارم برم میاد پشت در زار زار گریه میکنه ماما ماما  . نمیرسم موهامو شونه کنم حتی هم اینکار اونکار بچه خونه آشپزی 

خسته شدم دگهههه      

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش این وروجکت مال من بود 

کاری نداره روی در کابینت هارو چسب  نواری بزن یا بذارش داخل حوضچه ی توپ اگه داره ،،،،، یا برنامه کودک بذار ک ببینه 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

عزیزم سعی کن وقتتو کلابزاری براش این چیزا خیلی شیرینه تو سخت میگیری میتونی دره کابینتاتو با دستمال ببندی یا کشو هارو چسب بزنی سطل برنجتو بزاری بالا که دستش نرسه ی چادر بندازی تو کف خونه بعد موهاتو شونه کنی یا اصلا یساعت ببریش بیرون بازی کنه 

کاش این وروجکت مال من بود  کاری نداره روی در کابینت هارو چسب  نواری بزن یا بذارش داخل حوض ...

باورت نمیشه توله چسبارو می‌کنه تازه اعصابشم خرد میشه  

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
پس چجوریه میگن بچه بیاد ز ندگی شیرین تر میشه و فلان

شیرینی خودشم داره سختیاشم داره همش که شیرینی نی لامصب  

باورت نمیشه توله چسبارو می‌کنه تازه اعصابشم خرد میشه    

وای این همونیه ک من میخوام 😂😂😂😂😂😂😂😂 چسب کابینت بگیرین محکمم هست نمیتونه باز کنه 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

خستگی که داره، ولی وقتایی که خوابه کارای خونه رو بکن، من کشو های کمد و همه ی درای کابینت رو یا کلید کردم یا کش بستم، گاهیم چسب پهنا میزنم  دیگه هیچکدومو نمیتونه وا کنه، تلویزیونم یه چند برنامه هس دوس داره، براش ضبط کردم ، کار داشته باشم براش میزارم میشینه کنارش، وقتاییم که غذا میدم بهش یه پارچه پهن میکنم دیگه همش مجبور نیستم جارو کنم، روزی یه بار جارو میکشم، تازه بچه مم خیلی شیطونه، ولی داره کم میشه شیطونیاش یا شایدم من عادت کردم

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

خستگی که داره، ولی وقتایی که خوابه کارای خونه رو بکن، من کشو های کمد و همه ی درای کابینت رو یا کلید ...

اینکه اصلا تلویزیون نمیبینه فقط تو خونه دنبال منه از تو اتاق به آشپزخونه از تو آشپزخونه به اتاق خودش میاد خیلیم فضولههههه  

مال منم همینجوری هستش منتهامن میذارم کاراشوکه انجام دادپامیشم جمع میکنم سخت هست ولی میگذره

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم