2777
2789

طبق معمول عرق اوردن تو خونه بخورن توی این ماه ۳بار خورده منم دربع در دنبال دکترم بخاطر اینکه باردار شم بهشم قبلا غیر مستقیم گفتم اونایی که تو اقدامن هم زن و مرد ۶ ماه قبلش نباید بخورن یکم کمش کن نمیگم کلا نخور و فلان  ولی هر دفه میگه ربطی نداره به بچه این کمش کنم به کسی میگن که هر روز بخوره دیشبم بعد اینکه خوردن اومد گفتش اماده شو بریم بیرون میدونستم بخاطر اینکه خورده و من قیافه نگیرم واسش میخواد ببره نرفتم گریم گرفته بود رفت نشست رو مبل و صدام کرد چرا اینجوری میکنی و فلان دوباره حرفامو گفتم گفتم که اگه اینجوری میخوای کنی منو ببر بذار خونه بابام راحت باش برگشت گفت واسه بقیه هر هر کرکرر میخندی قیافه ترشیدتو به من نشون میدی ولی با اینکه من تا دلخور نشم ازش پاب پاش میخندم پایه همه کاراشم زد گلدونمو شکوند 

هرچی از دهنش دراومد بهم گفت نفهمی هیچی حالیت نیست حیوونی میخواس از خونه بره که نذاشتم اومدیم گف بگیر بخواب صداتم درنیاد ولی من حرفاش یادم میفتاد گریم میگرفت که گفتش زر زر نکن صدات اذیتم میکنه و پاشد رفت تو حال خوابید حالم خیلی بده نمیدونم چیکار کنم یچیزی بگید لطفاا

خونه بابامم دوره 

بابا حداقل پروژه بارداریتو کنسل کن...

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی باعرق خوردن شوهرم جنگیدم نشد .مردا موجودات زیون نفهمن 

گفتش همینه که هست یا اماده شو ببرم بندازمت خونه بابات یاهم من اینجوریم بیرون هیچکاری نمیکنم هرچیه همینه جلو چشم حودته 

ببین من خودم میگم برا بچه دار شدن باید رعایت کرد نمیدونم شاید از تربیت دینی ماها میاد اما چی بگم ‌ ا ...

نه بعدا کم کم فهمیدم گفتم گیر بدم بهش بدتر میشه میره بیرون و دور از چشم من میخوره بذا حداقل جلو چشمم باسه 

نمیدونم چقدر اعتقاد داری،اما مشروب نجس هست و کسی که میخوره تا ۴۰ روز نمازش قبول نیست.

هدف ما از زندگی آماده شدن برای زندگی آخرتمونه.

نمیگم کسی که مشروب میخوره آدم بدی هست.اما از هدف خلقتش خیلی فاصله میگیره.

من بودم سعی میکردم ابتدا همه چیز رو اصلاح کنم و بعد بچه دار شم.

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
گفتش همینه که هست یا اماده شو ببرم بندازمت خونه بابات یاهم من اینجوریم بیرون هیچکاری نمیکنم هرچیه هم ...

تاپیک اخر منوببین . هممون کلی چیزا هست که ازارمون میده اما اونا میگن همینه که هست