2777
2789
عنوان

بعد از آمپول سینال اف هایپر شدم (ohss)

12025 بازدید | 2 پست

سلام خانومهای محترم بنده pco  دارم عید دکترم بهم آمپول داد باردار شدم ولی دوزش خیلی پایین بود دو تا سینال اف 75 تزریق کردم که ماه بعدش دوقلو باردار شدم که سقط شد دکترم رو عوض کردم دکترم بهم آمپول داد با این تفاوت سینال اف 450 داد با قرص لترزول روزی 3 عدد که بعد اینکه استفاده کردم و دل درد گرفتم به دکتر دیگه ای مراجعه کردم گفت داری هایپر میشی و شروع کردم به دوغ خوردن و سفیده تخم مرغ گفت نزدیکی کن بعد دو روز به قدری درد داشتم که نتوستم از جام بلند شم به دکترم زنگ زدم گفت خودتو برسون به بیمارستان و بعد از معاینه تو بیمارستان گفتن هایپر شدم و بالای 50 تا تخمک دارم و اصلا هم نزدیکی نداشته باشم و احتمال داره خونریزی داخلی بکنی چند تا امپول هم تزریق کردم الان سوالی که من از شما دارم اینکه این همه فولیکول غالبی که من دارم تبدیل به کیست میشه اگه قبل اینکه بدونم هایپر شدم نزدیکی داشتم احتمال داره حامله بشم و اینکه کی معلوم میشه

سلام عزیزم. چی شدی شما؟؟ باردار شدی؟ اون همه تخمک چی شد؟

عزیزم من قبلش باردار بودم و هستم و هورمون بارداری باعث تشدید مریضیم شد و بیمارستان یه هفته بستری بودم و سه بار عمل پاراسنتز شدم  یه ادم 100 کیلو شدم بدنم کلا آب اورده بود نمیتونستم راه برم تا صبح سر پا میخوابیدم خدا لعنت کنه هرچی دکتر بی سواده دکتر من دکتر سودابه بهراد بود که بدون توجه به جوانب دارو به من این همه آمپول داد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.