2777
2789
عنوان

راهنمایی در مود خرید گوشی

98 بازدید | 17 پست

سلام. دوستان میخام یه گوشی بخرم در حد۶تا ۶۵۰۰ به نظرتون شیائومی نوت ۹ اس با حافظه ۶۴ گیگ بخرم یا نوت ۹ با حافظه ۱۲۸؟

و خدایی است مهربانتر از حد تصور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم اصلن طرف گوشی شیائومی نرو 

چون اینا فقد دوربین هاشون خوبه و کیفیت دارن وگرنه خودشون افتضاحن 

شوهر من داشت عوض کرد 

اگ میتونی یا ایفون بگیر یا سامسونگ a50 ک خیلی خوبت 

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
بنظرم اصلن طرف گوشی شیائومی نرو  چون اینا فقد دوربین هاشون خوبه و کیفیت دارن وگرنه خودشون افتض ...

قطعا سامسونگ و آیفون بهترن ولی بیشتر از این نمیتونم هزینه کنم با ۶ تومن سامسونگ و آیفون مدل خوب نمیتونم بخرم 

بنظرم اصلن طرف گوشی شیائومی نرو  چون اینا فقد دوربین هاشون خوبه و کیفیت دارن وگرنه خودشون افتض ...

برای من که نوت 8 پرو هست و کیفیتش عالیه و برنامه های سنگین رو اجرا می کنه 

و خیلی هم تو دنیا محبوب شده

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
عزیزم من دو هفته پیش همین مدل ۹s رو خریدم و راضیم من شیش گرفتم به نظرم توی دیجی کالا و جاهای دیگه گر ...

حافظه ۶۴ گیگ اش رو گرفتین یا ۱۲۸ گیگ؟

اعتماد داری به سایت  خیلی ارزونه ها  شاید فیک باشه

آدرس مغازه ها رو هم زده از مغازه ای خرید میکنم که شهر خودم باشه ولی خب فیک بودن و ایناش رو نمیدونم