2777
2789
عنوان

وقتی یه آدم پولدار...

188 بازدید | 17 پست

وقتی یه آدم پولدار بی پول میشه تا صدسال بوی پول میده ولی وقتی یه آدم فقیر پولدار میشه...!

بقیشو شما حدس بزنید!

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عقده ای میشه حال ادمو بهم میزنه😂

هدف اول:کاهش وزن وزن الان:۷۱ وزن هدف۶۱ و۱۰کیلو کاهش وزن در عرض پنج ماه هدف دوم: قبولی در آزمون استخدامی سال بعد و معلم شدنم... دوست دارم همسرمو من دوتا کارمند موفق باشیم و الگوی بچه هامون درآینده باشیم... بچه هایی که با دیدن پدرو مادر باسواد و خوبشون مارو الگوی زندگیشون آیندشون قرار بدن🌺👏 #خدایا شکرت
عقده ای میشه حال ادمو بهم میزنه😂

دقیقا حالم داره بهم میخوره ازشون

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه  

عجب 🤐 کاش همه مردم پولدار بشن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بوی 💩 میده

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
دقیقا حالم داره بهم میخوره ازشون

ما تو تبریز آدماییو داریم‌که نسل اندر نسل پولدارن ولی بااصالتن ادمای متمدن و سرشناسی هستن و ادماییم داریم‌ک تازه پولدار شدن و خودشونو‌گم کردنو هرروز پی دختر بازیو مواد کشیدناشونن 

هدف اول:کاهش وزن وزن الان:۷۱ وزن هدف۶۱ و۱۰کیلو کاهش وزن در عرض پنج ماه هدف دوم: قبولی در آزمون استخدامی سال بعد و معلم شدنم... دوست دارم همسرمو من دوتا کارمند موفق باشیم و الگوی بچه هامون درآینده باشیم... بچه هایی که با دیدن پدرو مادر باسواد و خوبشون مارو الگوی زندگیشون آیندشون قرار بدن🌺👏 #خدایا شکرت
تا هزار سال میزنن تو سرش که این اینطوری بوده حالا پولدار شده 

اره يكيو ميشناسم قبلا يه شغل خيلي سطح پايين داشت طلا پيدا كرد الان كارخونه هتل پنج ستاره هتل داره خونه خودش و بچه هاش از بيرون داخل عين قصره بچه هاش مسافرتاشون كشوراي اروپاييه يه عروسش دكتره يه عروسش باباش كارخونه داره

ولي بازم ميگن تا ديروز فلان كاره بود😅😅😅