2777
2789

میزبان داره برای شام یه غذایی رو درست میکنه که من نمیتونم بخورم،دوست ندارم و قبلا هم هربار خوردم حالم بد شده تا چندساعت😕

نخورم زشت میشه؟

البته که نمیخورم چون با طبع من سازگار نیست

هاریکا جانم متولد 04/04/04💞 

نه بهش میگم این غذا به من سازگار نیس میخورم بهم نمیسازه ازش معذرت خواهی میکنم غذا رو نمیخورم

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم بکش بازی بازی کن

با ماست و سالاد و دورچین و اینا سیر کن خودتو

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

زشت که میزبان ناراحت میشه چون زحمت کشیده، ولی نیاز نیست بخوری اگر حالت بد میشه، ولی چیزی هم نگو، پرسید بگو فلانی جان واقعیت این غذا بهم نمیسازه هربار میخورم معدم ناسازگاری می‌کنه ولی به هرحال از زحمتی که کشیدید ممنونم

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
اگه میزبان اشناست مادرسوهر خواهرشوهر و غیره بهش بگو چیز دیگه درست کنخ

خالمه ولی نمیشه بهش بگم که نمیتونم بخورم چون آنچنانی رفت و آمد نداریم هر چندماه یکبار همو میبینیم

هاریکا جانم متولد 04/04/04💞