2777
2789
عنوان

چی کار کنم 😢😢

50 بازدید | 2 پست

سلام خانما .من مجردم و تخمدان پلی کیستیک و کیست ریز دارم .دکتر گفت تا 50سالگی باید دوفاستون بخوری .قبلا با دوفاستون منظم بود ولی الان با اونم نامنظمه و من همیشه پریودم انگار .پارسال 50روز پریودم طول کشید .این هفته همش بخاطر پریود پول دکتر و دوا درمون و سونو دادن مامان و بابام .ولی انگار نه انگار .دوتا آمپول پروژسترون زدم که هنوز بعد دو روز جاش درد میکنه ولی تاثیری نداشت .من 16سالمه خواهش میکنم سرزنشم نکنید و نگین اینجا چکار میکنی .من اومدم ازتون راه حل بگیرم .واقعا تنهام .فراسیون و رازیانه و دوفاستون و هرچی که بگید رو امتحان کردم واسه منظم شدن .ولی انگار فایده نداره 😭😭.خسته شدم از بس پریود شدم 

هستم عزیزم تجربه ای ندارم شرمنده

بهترباشی

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.