2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه میگم چله سوره حشر. سوره یس

شما نتیجه گرفتین

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...             

درکت میکنم 

دعا میکنم برات

دعاهای زیادی تو مفاتیح هست 

چله زیارت عاشورا ام تاثیر داره

8 بهمن شهادت مادر حضرت اباالفضل هست الان نذر کن ک اگر تا اون شب ازد کردی همون شب رو روضه میگیری

مهربونا دعاکنین قبل از عید1400 ماشین مورد علاقمو بخرم دعای شماها اثر داره...   میشه واسه حاجت روایی م صلوات بفرستین...... دعاتون میکنم                                                             

دختر تو ازدواج چی هست اونم زود

ازدواج باید با منطق و عاقلانه باشه تا خدایی نکرده در آینده پشیمون نشی

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 

ذکر« اسال الله من فضله» رو مدام تکرار کن برای ازدواجت معجزه می‌کنه اونم بهترین ازدواج با ایده آل ترین شخص در طول روز زیاد تکرارش کن هزارتا دو هزارتا سه هزارتا خیلی زیاد 

زندگی زیبا دوستت دارم ...

✨🌾🌸✨🌾🌸✨🌾🌸

🌸✨🌾🌸✨🌾

🌾🌸✨

🛑پست ویژه🛑

♻️#برای_آسان_شدن_ازدواج♻️

📌برای زیاد شدن خواستگار یا پیدا شدن زوج مناسب ، این آیه را روزی۱۱۰مرتبه تا یك هفته بخوانید:

✨‹یا جامِعَ الناس لِیَومٍ لارَیبَ فیه اِنَ اللهَ لایُخلِفُ المیعاد اِجمَع بَینی وبَینَ زوجِ المومِن›

اگرمیخواهید زن بگیرید به جای مومن بگویید( مومنة)

📌توسل به حضرت جوادالائمه (ع)

بسیار دیده و شنیده شد که افراد برای امور مادی، مانند خرید خانه و ماشین و رزق و ازدواج، از آیت الله کشمیری راهنمایی می خواستند . آن بزرگوار می فرمود:

«سوره یس بخوانید و ثواب آن را به امام جواد (ع) تقدیم کنید، حاجت شما را خواهند داد . گاه امر می کرد صلوات برای حضرتش هدیه کنند و آن را در توسل به این امام کریم مجرب می دانست .»

📌برای راضی شدن خانواده برای ازدواج :

ذکر الصمد را زیاد تکرار کنید به نیت اینکه خانواده طرف یا خودتان راضی به ازدواج شوند.

📌روايت از امام صادق ع:

«هر كس كه خواستگاري ندارد يا به خواستگاريش جواب نمي دهند

سوره طه را بنويسد و بشويد و آب آن را بر صورت خود بريزد، خداوند ازدواجش را آسان مي کند .

📌 گاهی خواستگار زنان بسیار کم می شود برای دفع این مشکل سوره احزاب را بر کاغذ نوشته در قوطی قرار داده و در منزل بگذارند ، خواستگاران فراوان خواهند شد.

📌از آیت الله بهجت جهت گشایش بخت دختران دستوری خواستند. در جواب فرمودند: ⚜آیه «رَبّنا هَبْ لَنا مِنْ أَزْواجِنا وَ ذُرِّیّاتِنا قُرّةَ أَعْیُنٍ وَ اجْعَلْنا لِلْمُتّقینَ إِمامًا»⚜ (سوره فرقان آیه ۷۴) را زیاد بخوانند.

کانال انا فتحنا لک فتحا مبینا

حضرت ایت الله بهجت ره فرمودند:

✨شرط همه ی توسلات، توبه است

و غیر از توبه شرط دیگری ندارد.

⛔توجه توجه توجه⛔️

❌نشر مطالب کانال بدون ذکر لینک ضمان شرعی دارد❌

لینک👇👇👇👇👇👇👇👇👇

کانال پاسخ های قرآنی اِنَّ مَعَ العُسْرِ یُسراً

@maalosre_yosra

🌸✨🌾🌸✨🌾🌸

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین