2777
2789

من اول با همسرم دوست بودم بعد باهم ازدواج کردیم خانواده هامونم خیلی مخالفت نکردن چون واقعا پسر خوبی بود

دوقلو باردارم یه دختر یه پسر نمیتونم تیکر بارداری بزنم نمیاد 😔😔اشکال نداره میشه برا سلامتی نی نی هام یه صلوات بفرستی ممنونم😉😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دهنم سرویس شد😐😐😐کلی دعاو نذرو نیازو بدبختی. ولی خواهرم شهر دور بود چون اونجا فامیل داشتیمو همه تاییدش کردن کار سختی براش نبود اما من خیلی سخت راضی شد یکسال طول کشید

منو ابجی کوچولوت بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوت هستیم عزیزم💓💓💓
مخالفتای شما واسه چی بود؟

پسره همسایمون بود چون تو نوجونیش خطا زیاد داشت یکم شرو شور بود همه میگفتن پسر خوبی نیست در صورتی که مال زمان بچگیش تا سن 19 سالگی بوده 

چجوری بهت پیشنهاد دادد؟ منم پسره همسایمونو دوست دارم

دیگه خیلی تو نخم بود😅یجور اتفاقی شمارم دستش افتاد منم بدم نمیومد دوست شدیم

هردو.ولی خب با دوستیمون کسی مشکل نداشت.راه دور بودیم تقریبا 18 ساعت فاصله.

بالاخره یکی رو مث خودم پیدا کردم

من دوستم با شخص مورد نظر و فاصلمون هم بیش از ۱۰۰۰کیلومتر

ما شیراز و اونا ساری🤕

جانن😍👌🏿😅پسر همسایه ما اینستامم داره ولی انقدر مغروره هیچ عکس العملی نشون نمیده🤦🏼‍♀️😞

خخخخ برو تو قانون جذب جذبش میکنی. اولین باری که دیدمش اصلا منو ندید همش دلم میخواست اون شوهره ایندم باشه😅😅😅کوچیک بودم البته ولی واقعی شد