2777
2789
عنوان

رفلاکس بچه

67 بازدید | 13 پست

سلام خانما خوبین، دخترم یه مدت بود شیر نمیخورد، وقتی میخاستم شیر بدم بهش سرشو میبرد عقب با دستش پس میزد یا اینکه سرشو اینور اونور میکردو گریه میکرد چند بار شیرشو عوض کردم ، شیرشو شیرین کردم با قند ولی نخورد دکتر گفت رفلاکس داره کپسول اوزونیوم داد الان که قرصو بهش میدم همش عق میزنه و بالا میاره کسی تجربه ای داره ؟کیا بچشون اینجوری بود جیکار کردن ، البته دخترم قبلنا نه استفراغ میکرد نه عق میزد بعد دارو اینجوری شده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره امپرازول میخوره.چهارماه وبیست روزشه

چطوری میدی بهش؟من اوزونیوم میدم پودرش میکنم ولی تو اب حل نمیشه با قطره چکان میریزم تو دهنش با قند هم شیرین میکنم ولی بالا میاره

چطوری میدی بهش؟من اوزونیوم میدم پودرش میکنم ولی تو اب حل نمیشه با قطره چکان میریزم تو دهنش با قند هم ...

عزیزم میریزم توقاشق کوچیک میریزم روزبونش بعدباقطره چکون آبش میدم قورت میده طفلی بزور قورتش میده

دنیای من ریحانه ورضا😘
چطوری پودرش کنم.دکترش گفت اینجوری بده

والا دکتر بمن گفت تو اب حل کن بده ولی تو اب حل نمیشه منم دیدم حل نمیشه خیلی درشته دونه هاش ریختم تو بشقاب با پشت قاشق له کردم  با آب قند قاطی میکنم میدم حداقل اون دونه هاش تو دهنش نمیمونه خودشم با قطره چکان ته حلقش میریزم که تلخیشو نفهمه 

والا دکتر بمن گفت تو اب حل کن بده ولی تو اب حل نمیشه منم دیدم حل نمیشه خیلی درشته دونه هاش ریختم تو ...

میگن که باید تومعده بچه حل بشه یعنی نبایدحل کنیم.نمیدونم والامن که درسته میریزم تودهنش بعدش آب میدم.

دنیای من ریحانه ورضا😘
اخه چطوری بزور میدی من بچموکه میذارم زیرسینه ام.جیغش میره هوا

بچه منم شیر خودمو نمیخوره شیشه شیرو به زور میزارم دهنش تا ۳۰ میل بخوره الانم هر کار کردم نخورد داره انگشتاشو میخوره