2777
2789
عنوان

نی نی هاتون تو خونه چندتا لباس میپوشینین

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 32 پست

اگه دما خونه گرمه کافیه 

من دمای خونم پایینه دوتا میپوشونن به بچه هام 

اما در کل بچه تو بپوشون کوچیکه سریع سرما میخوره در اون حد که خواهرت گقته نه ولی کمتر

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
مسخره میکنی😂اتفاقا بعضی موقع ها شلوارشم در میارم 

جدی میگم بابا دلبری میکنه قشنگ 🤣😁

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون که خودت میپوشونی عالیه  مادر باید با توجه به بدن خودش به بچه لباس بپوشونه خیلی که بچه رو ...

همه میگن سرمامیخوره 

ولی تو این سه ماه خداروشکر هیچی نشده چون بدنش عادت کرده

میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین؟😔⁦❤️⁩⁦❤️⁩

یسالشه الان فقط سرهمی پوشیده. از حموم میاد زیر لباسش رکابی میپوشونم تا صبحش بعد دیگه فقط یه لا 

البته خونمون دماش مناسبه و هر بچه ای بدنش عادت میکنه هرجور بپوشونی

پسرم زندگیم ❤

بادی حلقه ای

بلوز آستین بلند

شلوار 

نه کلاه میزارم نه جوراب

توروخدا جوراب پای بچه نکنید توی خونه، پای بچه خسته میشه اذیت میشه شما ۲۴ ساعت توی خونه جوراب پاتون باشه اذیت نمیشید اونم آدمه بخدا

اگه میبینید پاهاش سرده پتو بکشید روش

تیکر 1000 روزگی شازده 👑
یه دونه واسه بچه سه ماهه که واقعا کمه. بچه همیشه یه دونه نازک باید از بزرگترا بیشتر بپوشه.یه زیرپوش ...

عزیزم پسر من زیاد عرق میکنه کلا زیر گردن و زیربغلش میسوزه و پوستش کنده میشه بخاطر همون کم میپوشونم

عزیزم پسر من زیاد عرق میکنه کلا زیر گردن و زیربغلش میسوزه و پوستش کنده میشه بخاطر همون کم میپوشونم

اینی که گفتم حرف یه دکتر بود گلم.پسر منم زیاد عرق میکرد دمای اتاشو کمتر کن یه کم ولی یه زیرپوش بپوشون

بادی حلقه ای بلوز آستین بلند شلوار  نه کلاه میزارم نه جوراب توروخدا جوراب پای بچه نکنید توی ...

دکتر پسرم گفت تو خونه فقط یه بلوز وشلوار تنش کن اونجوری عادت میکنه اگ زیاد بپوشونی ببری بیرون یه باد بخوره بهش فورا سرما میخوره 

همون که خودت میپوشونی عالیه  مادر باید با توجه به بدن خودش به بچه لباس بپوشونه خیلی که بچه رو ...

اره عزیزم مادرشوهرم اومده بود خونمون بچه رو انقدر پوشونده بود ک دم ب دیقه عرق میکرد شوهرم یه ثانیه درو باز کرد فورا سرما خورد 

ولی الان اگ یکساعتم در باز بمونه انگار ن انگار 

بستگی به دمای خونه داره

خونه ما حدود ۲۸ درجه اس من فقط یه آستین بلند کارترز میپوشونم. کارترزها جنسشون خیلی نخی و نازک هست. نخ پنبه نیست که کلفت باشه. وقتی حموم میبرم حتما کلاه نخی سرشون میزارم و جوراب. کم کم درمیارم. 

در حد خواهر شما اشتباهه. 

ضمنا بچه ها فرق دارن مثلا پسرم رفلاکس داشت هیچوقت لباس گرم تنش نمیکردم. 

ولی شبا موقع خواب نباید دست و پاشون لخت باشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀