2777
2789

پسرت چن وقتشه

من اولی ۲۲ماه و ۳روزش بود

دومی الان۱۶ماهشه دلم میخواد تا عید بگیرمش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من پسر اولم یک سال و چهار ماهش بود باردار شدم از شیر گرفتم با چه مکافاتی

پسر دومم الان یک سال و شش ماهشه سه ماه دیگه میگیرم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم یه سال نه ماهشه

خوده قران هم گفته ۲۱ماه

بگیرش 

من صبر زرد هم خریدم ولی فعلا نمیدم بهش چون سینه هام شیر داره هنوز

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من پسر اولم یک سال و چهار ماهش بود باردار شدم از شیر گرفتم با چه مکافاتی پسر دومم الان یک سال و شش ...

یعنی یه سال و نه ماه کافیه؟

من ک پسرم همش آویزونمه شیر میخوره خسته شدم

ازطرفی هم دلم نمیاد

[QUOTE=170995281]خوده قران هم گفته ۲۱ماه بگیرش  من صبر زرد هم خریدم ولی فعلا نمیدم بهش چون سینه ...

از عطاری بخر اسیاب کن بزن به سینه ات

تلخش میکنه دیگه بچت سمت سینه ات نمیاد

یعنی یه سال و نه ماه کافیه؟ من ک پسرم همش آویزونمه شیر میخوره خسته شدم ازطرفی هم دلم نمیاد

توی قرآن گفته بیست و یک ماه یا بیست و چهار

بله کافیه، مامانم میگفت  قبلا همه پسرا رو یک سال و شش ماهه میگرفتن دخترا رو بعضیا تا دوسال میدادن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
چجوری از شیر گرفتیش میشه ب منم بگی لطفا

اولی که سرش باردار شدم 

خیلی هم وابسته شیرم بود

یه روز از صبح تا شب بهش مدام شیر دادم که هم سینه هام خالی شه هم خودش اروم تر بشه

بعد شب موقع خواب گفت میمی

گفتم تو دیگه بزرگ شدی بجای می می باید موقع خواب فیلم ببینی

من برات قصه بخونم

قصه گفتم براش و فیلم تو گوشیم براش گرفتم دید

و خوابید

پسرم خیلی مغروره بعد ازون شب حتی یه بار نگفت شیر میخوام

[QUOTE=170995768]اولی که سرش باردار شدم  خیلی هم وابسته شیرم بود یه روز از صبح تا شب بهش مدام ش ...

فدای تو

همچنین❤