2777
2789
عنوان

ناشکری نمیکنم ولی خسته شدم ...

188 بازدید | 18 پست

بچه ام خیلی اذیت میکنه ۲ ماه و نیمه اشه از دیشب ازبس اذیت نکرد سرم داره میترکه از درد شوهرمم که بدتر بچه ام لای پتو عادت کرده وایمیسته شوهرمم فقط به فکر خودشه یکم تو پتو گذاشت گفت دستم درد میکنه حالم خوب نیست پاشد رفت تو اتاق خوابید بچه امم گریه میکرد آروم نمیشد به بدبختی خوابوندمش حتی نیومد نگهش داره شام بخورم بعدم بچه ام خوابید اینقدر خسته بودم خوابم برد صبح سر صبح بچه ام پاشده  دارم الان میپیرم از سردرد تازه دو روز بود پریویم تموم شده بود دیشب باز دوباره شروع شد خسته شدم از این زندگی به خدا عاشق بچه ام حاضرم بلا سر خودم بیاد ولی اون هیچ طورش نشه ولی تنهایی بزرگ کردن بچه خیلی سخته دلم گرفته شوهر من فقط به فکر خودشه 😔

میفهمم چی میگی ادم میبره اصلا اووووفففف یاد اون‌ اوایل افتادم که شبا یکسره راه میبردیمش تا بخوابه تا میذاشتیم زمین باااااز بیدار میشد ولی الان که شده ۲۰ ماهش باز بدتره اصلا نمیشینه و کارای خطرناک میکنه و یکسره در حال راه رفتنم پشتش🤕

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهمم چی میگی ادم میبره اصلا اووووفففف یاد اون‌ اوایل افتادم که شبا یکسره راه میبردیمش تا بخوا ...

من میگم گریه هاش تموم بشه فضولی کردنش اشکال نداره آدم تحمل میکنه ولی گریه هاش آدم رو دیووونه میکنه

منم تا۵ ماهگی بچه ام شبا کلا نخوابیدم فقط روز میخوابید از ۷ صبح میخوابید شب یکسره بیدار بود گریه میکرد نق میزد، شوهرم نیم ساعت هم کمکم نکرد 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من میگم گریه هاش تموم بشه فضولی کردنش اشکال نداره آدم تحمل میکنه ولی گریه هاش آدم رو دیووونه میکنه

من که الان میگم هرچی بزرگتر بشن بدتر میشن 

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

واای نگو تروخدا هر چی بزرگتر میشن بدتره راستش منم همش فکر میکردم الکی این حرفو میزنن ولی الان که پسرم ۲.۵ سالس قشنگ آدمو از پا در میاره

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

همه خانوم ها اول که بچه بدنیا میاد همین سختی هارو دارن بخصوص که بعد زایمان هورمون های بدن بهم ریخته کلی انرژی از دست دادی بخاطر زایمان ...کم خون هم که میشی بخاطر اینکه موقع زایمان کلی خونریزی داری بعد یهو میای و نیاز به استراحت داری میبینی نه تنها نمیتونی استراحت کنی بلکه شبها هم باید تا دیر وقت بیدار باشی و بچه داری کنی یعنی داغون میشی اگه افسردگی بعد زایمان داشته باشی که چه بدتر باز از همه بدتر اینکه بچه اول هم باشه و هنوز تجربه نداشته باشی من خودم این روزهارو پشت سر گذاشتم انقد روابط منو همسرم بد شده بود که نگو از بس من خسته میشدم و نمیتونستم بخوابم به شدت هم استخوان درد بودم بعد از زایمان مدام نق میزدم و گریه میکردم و فکر میکردم همسرم اصلا حواسش به من نیست از دو سالگی بچه به بعد هم هورمون های بدنم تنظیم شد هم استخون دردم خوب شد هم اینکه بچه م بزرگ شده و همه چیزو میفهمه مثل قبل اذیتم نمیکنه منم با تجربه شدم مثل قبل حساس نیستم کلا همه چیز خوب میشه

سلام عزیزم این روزها واس همه مثل هم نیست

منم مثل شما سخترین دوران زندگی ماهای اول زایمانم بود جوریکه منیکه میخواستم بچم دوسالش بشه دومی رو حتمی بیارم بعد سه سال و نیم دوباره بچه دار شدم از بس کابوس ماهای اول داشتم...

میفهممت بعضی بچه ها واقعا بی قراری نوزادی دارن و برخی بدن های مادرا بعد زایمان دچار ضعف زیادن اما اینا همو تشدید میکنه

باید مکمل ها و ویتامین های قوی بخوری مرتب با تجویز پزشک امپول های ویتامین و بکمپلکس و... بزنی

عصاره گوشت و هرچی مقویه بخوری. جسم تو قوی باشه اعصابت ارومتره و بچت ارامشش بالا میره و ب عکسشم همینطوره

فکن چه کار کوچیکی واس روحیت میتونی انجام بده هرروز انجام بده مثلا حین شیردهی یک صوت مورد علاقت گوش کن

هرچی افسرده تر بشی و روحیت ببازی رو بچه هم اثر میذاره و بدتر میشه

من تا شش ماهگی واقعا روزای سخت و تا دو سالگی هم شرایط بدی داشتم اما کم کم هم خودم عوض شدم هم ارتباط صمیمی که با پسرم گرفتم باعث شد همه جی عوض شه و شیطنتا و دیگه همه سختیاش واس من به شیرین ترین دوران زندگی تبدیل بشه

امیدوارم تو هم دستتو به زانوت بگیری و واس جسم و روح خودت یک برنامه بریزی و میبینی چه اثری رو بچه داره

توصیه خواهرانم اینه هیچچچ انتظاری از هیچ احدی نداشته باش. انتظار خودش بار روحی میاره

سلام عزیزم این روزها واس همه مثل هم نیست منم مثل شما سخترین دوران زندگی ماهای اول زایمانم بود جوریک ...

امیدوارم منم بتونم واقعا گریه هاش هرکار میکنم ساکت نمیشه داغونم کرده 😔 من کلا قید بچه دوم رو زدم بس که دارم اذیت میشم لطفا برام دعا کن 🙏

واای نگو تروخدا هر چی بزرگتر میشن بدتره راستش منم همش فکر میکردم الکی این حرفو میزنن ولی الان که پسر ...

حداقل گریه نداره که گریه کنه دلیلش رو میگه میتونی آرومش گنی وقتی نمیدونی چشه و گریه میکنه به نظرم بدتره 

امیدوارم منم بتونم واقعا گریه هاش هرکار میکنم ساکت نمیشه داغونم کرده 😔 من کلا قید بچه دوم رو زدم بس ...

الان تحت فشاری هیچ بشری با بچه دوماهه به بچه بعدی فکر نمیکنه  

عزیزم باید به خودت برسی

حال مادر رو نوزاد خیلی اثر داره و ناارومترش میکنه

الان تحت فشاری هیچ بشری با بچه دوماهه به بچه بعدی فکر نمیکنه     عزیزم باید به خودت برسی ...

باور میکنی هنوز نتونستم نهار درست کنم 

نه بچه غلط بکنم بخوام وقتی کارا خونه ام میمونه از اونورم شوهرم غر غر میکنه اعصابم خورد میشه فرصتی نمیمونه خودم برسم 😔

باور میکنی هنوز نتونستم نهار درست کنم  نه بچه غلط بکنم بخوام وقتی کارا خونه ام میمونه از اونور ...

شرایط گرفتن پرستار یا کارگر نداری؟در حد لااقل یکروز در هفته

من اون اوایل یادمه غذا از بیرون میگرفتم اصلا نمیرسیدم درست کنم