2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایا من که عمر نوح را هرگز  نخواستم 

دعا کردم و  طرز  زندگی کردن را یافتم 

زیر این آسمان بزرگ و پهناور 

هیچ وقت بی درد وغصه نماندم 

چراغ زندگیم خاموش شد افسوس 

آتش دلم شعله ور شد اما

خنجری بر قلبم نهاده شد

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن

ممنون که اومدین.

اما فک نکنم اون اصلا از من خوشش بیاد من بعد خیلی سال که به هیچ کس هیچ حسی نداشتم الان از این خوشم اومد ۲۸ سالمه ولی الان چیزای زیادی هست که این وسط باعث میشه هیچ جوره نتونم با این ادم باشم امشب یکم دلم گرفت 

منم دلم گرفته..... خیلی.... از اینکه 3 ماه مریض بودم وکرونا داشتم کسی نمیتونست بیاد پیشم در عوض بعضی اوقات برام غذا میفرستادن الانم خودم بخاطر مراعات بقیه نمیرم بعد یه خواهر حسود بیاد به خونوادم بگه اون حتی حاضر ر نیست پدر ومادرشو ببینه چرا تحویلش  میگیرین و دید اونا رو نسبت ب من عوض کنه. 

اسی چی بو  بی له

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
منم دلم گرفته..... خیلی.... از اینکه 3 ماه مریض بودم وکرونا داشتم کسی نمیتونست بیاد پیشم در عوض بعضی ...

عزیزم بعد ۳ ماه دیگه خوب شدی کسی ازت نمیگیره هرجا بخوای میتونی بری