2777
2789

شاید یکم عجیب باشه ولی خب به نظرم خیلی سوال خوبیه. هم اگه مادر پدری این تاپیکو خوندن و متوجه اشتباهشون بشن. هم خودمون در اینده انجام ندیم😊خب نظرتون؟؟ 

تبعیض شدید مادرم بین من وبرادرم .

اینقدر پسر دوسته که تعادلشو ازدست داده .مادرم عاشق پسره چشم منو نداره ولی بی نهایت شوهرمو دوست داره .داداشمو دوست داره .

خیلی فرق گذاشت .دلمو شکوند .منو به حال خودم ول کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبعیض بین بچه ها 

مادر من این اخلاق رو نداره 

فقط خواستم بگم که یکی از اخلاق های رایج هست متاسفانه 

خیلی تو روحیه بچه اثر میذاره

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

تبعیض شدید مادرم بین من وبرادرم . اینقدر پسر دوسته که تعادلشو ازدست داده .مادرم عاشق پسره چشم منو ن ...

اوه خیلی بده😟بجاش سعی میکنی بین بچه هات تبعیض نذاری😊

اینکه همیشه انتظار دارن کامل باشی

مامانم خیلی عجله میکرد واس ازدواجم 

خیلی وقتا با بقیه مقایسم میکنن 

خیلی دوست داشتم مث بقیه تولدم یادشون بمونه

بهم بگن که پشتم هستن 

به خاطر ابروی لعنتی و حرف مردم عذابم ندن

اینکه همیشه انتظار دارن کامل باشی مامانم خیلی عجله میکرد واس ازدواجم  خیلی وقتا با بقیه مقایس ...

نمیدونم چرا به اینقد به حرف مردم اهمیت میدن. صدسال دیگه کی میخواد یادش باشه تو چیکار کردی یا کی بودی؟ هر کاری دوست داری بکن. اخرش بیشترین سود یا ضرر از کاراتو خودت میبینی 😊

تبعیض شدید مادرم بین من وبرادرم . اینقدر پسر دوسته که تعادلشو ازدست داده .مادرم عاشق پسره چشم منو ن ...

این مادرایی که پسرا روبیشتر دوست دارن خودشونم یه زمانی دختر خونه محسوب میشدن چرا درک نمیکنن این چیزارو؟!