mamane_princess94 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 729 عنوان مسکن مهر!!! 53 بازدید | 4 پست سلامدوستانی که مسکن مهر زندگی میکنید که دیوار پیش ساخته دارن واقعا اینجور که میگن خطرناک هستن؟خونه پیدا کردیم واسه رهن و اجاره رفتیم دیدیم ولی از دیواراش ترسیدم اینقدر که نازک و ضعیف بودن خیلی دو دل شدم😔 میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ ) 1399/10/13 | 02:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahtta عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 967 بنظرم الکیه شایعات من چندتا از نزدیکانم مسکن مهرن چند ساله مشکلی هم ندارن خدایا مرسی🙏❤🙏
mamane_princess94 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 729 بنظرم الکیه شایعات من چندتا از نزدیکانم مسکن مهرن چند ساله مشکلی هم ندارن دیواراشون پیش ساخته هستن یا بتونی؟ آخه این جایی که ما دیدیم پیش ساخته هستن یه لحظه آرنجم خورد تو دیوار صدا داد حس کردم خییییلی دیوارا نازک هستن میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )
mahtta عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 967 دیواراشون پیش ساخته هستن یا بتونی؟ آخه این جایی که ما دیدیم پیش ساخته هستن یه لحظه آرنجم خور ... والا نمیدونم دقیق ولی فک کنم همون پیش ساخته باشه خونه ها جدید ک اکثرا پیش ساختس خدایا مرسی🙏❤🙏