2777
2789
عنوان

غذاساز کارآمده تو آشپزخونه؟

215 بازدید | 20 پست

چی مارکی خوبه 

چی کارا باهاش میکنین

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

من که هرموقع میخام مرغ یا چیزی ابپز کنم ازش استفاده می‌کنم چون زمان کمتری میبره 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

همین 

یکم بیشتر توضیح نمیدوی؟

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
من که هرموقع میخام مرغ یا چیزی ابپز کنم ازش استفاده می‌کنم چون زمان کمتری میبره 

برای آبپز؟ چه طوری

من با گوشتکوب برقی دائم دارم کارمیکنم

گوشت کوبم دارن داخلشون ؟

بله من میخوام بخرم.. کار سبزی خرد کن میکنه.. کلا وسیله خوبیه

ا ه منم میخوام بیشتر برا خورد کردن مواد 

ا ه منم میخوام بیشتر برا خورد کردن مواد 

خیلی خوبه.به جای رنده کردن مواد هم خیلی خوبه سه سوت.

تازه من باهاش یوقتایی برای پسرم شیر موز هم درست میکنم اندازه ی یک لیوان کوچیک.دیکه مخلوط کن رو کثیف نمیکنم

غداساز همه چی داره خرد کن داره رنده برقی داره مخلوط کن داره بستگی داره چند کاره بخوای بخری؟

برای رنده کردن و خورد کردن خیلی چیزاشو دارم