الی۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 581 عنوان واقعا موندم چیکارکنم 101 بازدید | 4 پست سلام.خونم رطوبت داشت امروز در کمد دیواری باز کردم همه رخت خابا کپک سفیدزده وخیس شدن پتوها تشک بالشا همشون بو گرفتن داغون شدن .تا اینو دیدم دوباره درشو بستم.با یه بچه کوچیک بدون حیاط تو اپارتمان کوچولو چیکار کنم موندم واقعا!؟ 1399/10/13 | 01:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الی۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 581 پنجره داری خونت نورگیره.یعنی آفتاب میخوره پنجره تواتاق خواب نداره.سمت اون دیوار ک اتاق خابا هست وقتی بارون میزنه تا چندروز رطوبت میگیره.افتاب یه سمت دیگه ی خونه میزنه فقط
کاملیااااااا عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 6192 پنجره تواتاق خواب نداره.سمت اون دیوار ک اتاق خابا هست وقتی بارون میزنه تا چندروز رطوبت میگیره.افتاب ... خوب بندازشون زیر همون پنجره نور داره بزار آفتاب بخورند خشک شنماهی دوبار اینکار رو بکن کپک نزنن
الی۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 581 خوبگو بندازشون زیر همون پنجره نور داره بزار آفتاب بخورند خشک شن ماهی دوبار اینکار رو بکن&nbs ... نه خیلی بدن شدن جایی نیست ک پهن کنم خیلب زیادن کپک زیادی زدن حالم بدشد چ بویی گرفتن.بچمم کوچیکه حایی ندارم بزارمشون