2777
2789

من تو شمال زندگی میکنم اینجا رطوبت خیلی بالاس همش هم بارون من یه مدتی میشه رویه باس  نم

جوش میزنه خیلی جوشاش بده هم بزرگ هم ریز با سنمو زشت کرده الکل زدم با تاید شستم چند جور پماد زدم دوستم میگه بخاطر استرسه الان خواهش میکنم راهنماییم کنید یه مشکل دیگه هم اینه که اضافه وزن داشتم والان لاغر شدم رو پوستم ترک افتاده نمیدونم چیکارنم 😢😢میگن آلورا خوبه زدم کرم هم گرفتم یه مدت استفاده کردم جواب نگرفتم خوهشآ راهنماییم کنید😢😢😢😢😢

خیلی حساس نباشااا.حتما مجردی

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر تازه ترک زده الوعه ورا رو با قرص ویتانین ای هزار مخلوط کن لزن

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

اریترومایسین بزن برا جوشات

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین