2777
2789
عنوان

کیا صبحونه به شوهرشون نمیدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 56 پست

من دوتا بچه کوچیک دارم ، اما پامیشدم ۷ صبح صبحونه کامل حاضر میکردم ، با اینکه شبا شاید ۳ و ۴ بخوابم ، ولی بعد چندوقت شوهرم گفت راضی نیستم پاشی ، شبا قبل خواب یه لقمه برام بگیر کافیه ، دیگه شبا براش لقمه حاضر میکنم صبا پامیشه میخوره

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسر منم سرکار صبحانه میخوره اما صب بیدار میشم یه لیوان شیر میخوریم باهم.روزی نشده که پانشم حتی مریض باشم بلند میشم یه جورایی خودم دلم میگیره بدرقه نکنم تو حیاط هم براش یه ایه الکرسی میخونم پشت سرش

من ناهار و شامم به زور میدم والااا😅🤣 کلا هر کی حال داشته باشم یه چی درست میکنم بقیه یا خودش یا ب ...

ولی خوبه به غذا اهمیت بدید مردا هم شکموعن علاقه بیشتر میشه

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...

گاهی شبها براش ساندویچ آماده میکنم گاهی بلند میشم گاهی بلند نمیشم

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

مامان من😂 بیچاله بابام چندبار گفت ارزو به دلم موند یه بار پاشی فلاکس منو چایی کنی🤦🏻‍♀️😂

خوشبحال بابات حداقل فلاکسوو داره

« آن را که منم چاره،بیچاره نخواهد شد.. »خدا 💚

خداخیرت بده خواهر یادم رفت براش لقمه بگیرم براصبحونه ش پاشم برم درست کنم فرداگشنه نره 😍😘

منم بیدارنمیشم شب لقمه میگیرم براش خودش میخوره 

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔

من هم نمیدم اگه سیب تو یخچال داشتیم میخوره می‌ره اگه نداشتیم دو سه تا خرما میخوره تا ظهر که برگرده 

مامانی جونم چرا وقتی دو سالم بود رفتی منو هم باخودت نبردی چرا گذاشتی توحسرت گفتن مامان از ته دل بمونم دوستت دارم لااقل بیاتو خوابم ببینمت من حتی قیافیه تو یادم نیست 
من خودم شاغلم زودتر از همسرم میرم . اون به بچه ها صبحانه میده میبره مهد و مدرسه خودشم میخوره باهاشون ...

وای چقدر مثل فیلمایید

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
ولی خوبه به غذا اهمیت بدید مردا هم شکموعن علاقه بیشتر میشه

یه کارو اگه با عشق انجام بدی نتیجه عالی میشه

من چون اشپزیو دوس دارم و با عشق درست میکنم دستپختم عالیه

چون اجباری توش نیست

حالا وقتی حال و حوصله نداری اشپزی کنی هم غذات بد میشه هم مواد اولیه رو بر باد دادی هم تو خاطر شوهرت یه دستپخت بد میمونه

جای اشپزی به خودمون اهمیت بدیم حتما علاقه بیشتر و بیشتر میشه