2777
2789

مشاور مدیرعاملم و الحمدلله درآمد مناسبی دارم

نمیدونم با بچه کی میتونید به کار برگردید 

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلمم و من نه ماه مرخصی زایمان داشتم بعدش هم یکسال مرخصی نیمه وقت گرفتم که بهتر به بچم برسم الانم میرم سرکار

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

من دخترم دوسال نیم شد رفتم هم مهد میرفت هم پیش مامانم بود...منم قبلا حسابدار بودم الان مدیر بازرگانی شدم...درامدم شکر ولی خیلی دوس دارم بیشتر بشه و تو کارم پیشرفت چشمگیر کنم توکل بخدا داریم تلاش میکنیم تا چی بشه

اپرا جان شما مسلمانید؟؟ببخشید واسم سواله

سلام

چرا دین یه آدم دیگه براتون سوال هست ؟

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

به نظرم بعد از دوسال برگرد که بچه اذیت نشه من پسرم رو بعد ۹ ماه مرخصی زایمان برگشتم و ۶ماه مادر شوهرم و پدر شوهرم نوبتی میومدن از شهرستان و نگه میداشتن و بعدش گذاشتم مهد. درکل بچه ام خیلی اذیت شد هر روز صبح با چشم گریون میرفتم سرکار.

من دخترم دوسال نیم شد رفتم هم مهد میرفت هم پیش مامانم بود...منم قبلا حسابدار بودم الان مدیر بازرگانی ...

چقدر امیدوارم شدم!چند سالته ؟ چطوری فیلد کارست رو تغییر دادی؟درسش رو خوندی؟از اینکه سرکار میری راضی هستی یا بخاطر بچت سخته؟

به نظرم بعد از دوسال برگرد که بچه اذیت نشه من پسرم رو بعد ۹ ماه مرخصی زایمان برگشتم و ۶ماه مادر شوهر ...

پدرشوهر من بعید می‌دونم همچین لطفی در حقم بکنه با اینکه طبقه پاینمونن چون شوهرم زن بابا داره و مادرش فوت شده!

شغلت چیه