بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
معلمم و من نه ماه مرخصی زایمان داشتم بعدش هم یکسال مرخصی نیمه وقت گرفتم که بهتر به بچم برسم الانم میرم سرکار
علی؟!!!!! همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولینبار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
من دخترم دوسال نیم شد رفتم هم مهد میرفت هم پیش مامانم بود...منم قبلا حسابدار بودم الان مدیر بازرگانی شدم...درامدم شکر ولی خیلی دوس دارم بیشتر بشه و تو کارم پیشرفت چشمگیر کنم توکل بخدا داریم تلاش میکنیم تا چی بشه
به نظرم بعد از دوسال برگرد که بچه اذیت نشه من پسرم رو بعد ۹ ماه مرخصی زایمان برگشتم و ۶ماه مادر شوهرم و پدر شوهرم نوبتی میومدن از شهرستان و نگه میداشتن و بعدش گذاشتم مهد. درکل بچه ام خیلی اذیت شد هر روز صبح با چشم گریون میرفتم سرکار.