2777
2789
عنوان

چه حرف قشنگی از شوهرتون شنیدین که قند تو دلتون آب کرده😚

| مشاهده متن کامل بحث + 114870 بازدید | 1464 پست
آخی اسی پست اولت منو یاد دوران نامزدیمون انداخت😍😍 تازه دو سه ماه بود نامزد کرده بودیم رفتیم خرید ...

ای جانم. الهی به پای هم خیلییی پیر بشین خدا برا هم نگهتون داره😍

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
اشک تو چشام جمع شد. من چیکارکنم شش ساله فقط محبت یکطرفه. خسته شدم. بعضی وقتا کم میارم. ولی باز امیدو ...

عزیز دلم اگر امکانشو دارین با یه مشاور صحبت کنین خیلی می تونه کمک کننده باشه

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی نفر وار همزادی وار او ددی حتی ادین دا ددی مشخصاتین دا وردی با این حال ک تانیمیردی او خانومو اصلا ...

میشه ادرس جایی که رفتید و بهم بدید برای باطل کردن؟

خدایا میدونم خواسته مو اجابت کردی و میکنی و راه و خودت برام باز میکنی میدونم قراره برام معجزه ها بکنی و من به همه ی دنیا داد بزنم بگم تو بی همتای بخشنده ای خدایا میشه دل منم شاد کنی،تو الرحمن الراحمینی   
عزیز دلم🥺 چرا اینقد دلت گرفته.. شما هم مطمئنم تو زندگیتون خیلی خاطره های قشنگ دو نفره دارین.. عزیز ...

آره بخدا از صب انقد گریه کردم اومده بادستاش اشکامو پاک میکنه دلم کبابه براش بخدا خدا باعثو بانی اشکامو از رو زمین برداره 

مشکل منم حل شدنیه ولی تنها راه حل شدنش طلاقه و من طاقت دوری بچمو ندارم 

حتی ۱۰ سال دیگه هم مشکلم حل نمیشه که بشینم بخندم😭😭

بچه اتون چ مشکلی داره عزیزم؟ انشاءالله که خدا کمکش کنه

ضربه خورد به سرش ۴سالشه حرف نمیزنه خوب و تعادل نداره تو راه رفتن

دکترم گفته قسمت  ارتباط عمومی و یادگیری مغزش آسیب دیده و درست نمیشه

قشنگ ترین حرفش 🤔ولی الان گفت پشیمون شدم گرفتمت قند تو دلم اب نشد فقط قلبم یه خورده ترک خورد😂

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
عزیز دلم هیچ زندگی‌بدون مشکل نیست. اینا که خوندی اتفاق یه لحظه س کسی همیشه انقد رمانتیک و خوش اخلاق ...

من حتی یه لحظه هم اینارو ندارم 

همین کارارو میکنم نیم ساعت اینا اخرش حالم خوب میشه باز میشینم میبینم زندگیم همونه که هیچوقت درست نمیشه

عزیز دلم اینو از من بشنو وتو گوشت باشه وهیچوقت فراموشت نشه،دنیارو یه پاشنه نمیچرخه،دنیا مثل چرخ وفلک ...

من هیچ جوره به جز طلاق فک نمیکنم روی خوشه زندگیو ببینم که در اون صورتم از دوری دخترم دق میکنم

میشه برای حاجتم با دل مهربونتون دعاکنین دوست داشتین یه صلوات بفرستین😢بخدابدترین حال دنیارودارم دلم بدجوری ازخداوشهدا...گرفته چقدالتماسشون میکنم دعاونمازحاجت میخونم جوابمونمیدن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭میدونم دعای شمامیگیره💔💔💔💔❤❤❤❤

برای