2777
2789
عنوان

چه حرف قشنگی از شوهرتون شنیدین که قند تو دلتون آب کرده😚

| مشاهده متن کامل بحث + 114870 بازدید | 1464 پست
سر خرید عقد هم کسی رو نبردیم جز مادرش و مادرم از اون روز خواهر شوهرم میگه اگه یه دونه مرد تو عالمه س ...

خخخخخخ سعید مرد واقعی یا نوکر شما... خوشم میاد شوهرت خوب ضایع میکنه خواهرشوهرتو :) از اینم حرصش گرفته هی سعید سعید میکنه :))

مامان دوقلوها 💑  زندگی قصه ی‌ لبخند و نوازش بود ما ولی در پی اثبات رقم رفتیم... (منم دیگه بی مادر شدم💔,مامان قشنگم دوست دارم🤍)عضویت در چالش کاهش وزن بامداد خمار                           قد164 وزن اولیه 75 وزن فعلی 73.100 وزن هدف 55🤗. شروع رژیم آبان۱۴۰۰🍂۱۴۰۰/۹/۵🏹هدف چهارم۵۸🔐هدف پنجم۵۵🔐💃🏹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند روز پیش گفت از وقتی براورده شدی دیگه ارزویی نکردم     این خیلی خوب بود با یکیم امروز صبح گفت گفت انقدر دوست دارم   که دیگه هیچکیو نمیخوام حرفا دیگم زده ولی بیشتر دوست دارمو نفسم بوده اینا باحال تر بودن که الان گفتم    

کاربر قدیمی ام     این کاربر جدیده،~-~/خدا همراه من است  همین کافیست🌸💋🙏  

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج

کاری نداره که پاشو :💥نماز بخون💥نماز بخون💥نماز بخون💥 نماز بخون💥نماز💥نماز💥نماز 💥گوشی زمین ، الان پا شدم یا الله💓من رفتم نماز 😍😇  🌸 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم  🌸لینک حذف تاپیک کلیک کنید راه درمان : 🍎 تنبلی تخمدان توسط متخصص مجرب》 کافیه دوران پریودی wc میرید خودتونو نشویید البته پشت موردی نداره ، پیف پیف نکنید من تجربه مو گفتم متخصص گفته 🍎 یبوست 》دایما بیسکویت جمانه سبوس دار بخور محل فروش: فروشگاه های زنجیره ای هایپر مارکت ها و دیج.ی کالا معمولا هست شایدم اکالا انلاین  🍎معده درد : ابلیمو و کلا ترشی جات نخورید   طبق تجربه ی خودم درمان نسبی کرونا 》 اب نخود نذر انرژی مثبت 》انرژی مثبت بفرست انرژی مثبت دریافت کن🌸 من خیلی مهربانم و خدا عاشقمه😍 شما چطور؟🙂👑💓اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 👑💓السلام علیک یا امام رضا علیه السلام👑 💖السلام علیکم یا کل ائمه السلام علیهم👑💓 اللهم عجل لولیک الفرج💓👑😍😍😍  پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : به روزگار ناسزا مگوييد؛ زيرا خداوند مى فرمايد : روزگار من هستم 😐😔. شب از من است و من آن را نو مى كنم و كهنه مى گردانم.  🌃🌄💒
اون موقع محبت نمیکرد ولی فحشم نمیداد فکر میکردم بعد ازدواج درست میشه لعنت به من که بخاطر من باید به ...

عزیزم به نظرم شما باید به مشاور روانشناس مراجعه کنی

من تو این سایت که میام میبینم چقدر نیاز به مشاور مشهوده و اکثر مشکلات یا نیاز به مشاوره داره یا با مشاوره حل میشه به نظرم شما حتما به روان شناس مراجعه کن نیاز به روانشناس تو دوران زندگی مشترک خیلی مشهوده

قهریم شدیدا  ولی هروقت با مامانم یا بقیه حرف میزنه حالمو میپرسه یا ب مامانش میگه زنگ بزن ببین خ ...

خوب بزرگترا پا درمیونی کنن دیگه گلم آشتی کنین 

ما چون دو دریچه روبروی هم   آگاه ز هر بگو مگوی هم هر روز سلام و پرسش و خنده   هر روز قرار روز آینده      نه مهر فسون نمود    نه ماه جادو کرد   نفرین به ... هر چه کرد او کرد   اکنون دل من شکسته و خسته است  زیرا یکی از دریچه ها بسته است 💔
یه بارم همینجوری مثل همیشه بهش گفتم دوسِت دارم. اونم خیلی عادی گفت منم همینطور عزیزم. بعد چند ثانیه ...

آخی اسی پست اولت منو یاد دوران نامزدیمون انداخت😍😍

تازه دو سه ماه بود نامزد کرده بودیم رفتیم خرید تو پاساژ مغازه بسته بود ولی از پشت ویترینش ی مجسمه فانتزی دیدیم پیرزنه داشت بافتنی میبافت رو صندلی شوهرش ی پیر مرد بامزه بود خم شده بود ببوستش با ی شیطنت خاصی گفت این دوران پیری توئه ها😂😂

اسمموصدامیزنه قندتودلم اب میشه

هر وقت احساس تنهایی کردی به این فکر کن که میلیون‌ها سلول در بدنت شبانه روز کار میکنن👩🏻‍⚕و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن سلامتی توعه 🦋😇