2777
2789

بچه ها من خودم نمیتونم بگم قبول دارم یا نه. چون نه همیشه ولی بعضی مواقع یه چیزایی(هرچند کوچیک) که عمیق بهش فکر کردم یا از ته دلم خواستم، یهو یجوری اتفاق افتاده! مثلا یکی که خیلی وقته اصا با هم حرفم نزدیم به فکرش افتادم و یکی دو روز بعدش یه مکالمه داشتم باهاش یا مثلا یه خوراکی خواستم که اصا تو برنامه غذایی خونوادم نبوده ولی چند روز بعدش به عنوان ناهار داشتیمش! نمیدونم این همون قانون جذبه یا نه ولی خب برام تعجب آور بوده

آره کتاب راز و معجزه ی شکرگزاری از راندا برن هستن

و ۴اثر از فلورانس اسکاول شین رو بخون😀

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله تقریبن همونه ، شما به هر جی بد یا خوب فکر و تمرکز کنی ناخودآگاه ذهن اونو ثبت میکنه ، مطالبش زیاد ...

راستش میخوام بدونم کسی هست که اینقدر براش این اتفاق افتاده باشه که به خاطر تجربه هاش اعتقاد پیدا کرده باشه

خوتون تجربه کردین اینا رو؟!یعنی واقعا هست چنین چیزی؟

اره عزیزم‌چندین بار 

هم‌سلامتی هم‌مادی هم عشقی 😊😊😊

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
راستش میخوام بدونم کسی هست که اینقدر براش این اتفاق افتاده باشه که به خاطر تجربه هاش اعتقاد پیدا کرد ...

آخه اعتقاد نیس واقعیته ، دورو برتون رو ببینید مثلا یکی که همش میگه بدبختم بدشانسم همیشه بدبختر و بد شانستر میشه اما کسی که ایمان و آرامش داره و حرفای خوب میزنه همیشه شاد و آرومه و مشکلاتش هم زودتر حل میشه یا خیلی چیزای دیگه