2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 34 پست
تو این اوضاع کرونا خیلیی میترسم برم ‌بنظرتون مشکل جدییه ؟

برو و ساده نپندار ....کرونا باشه خب عزیزم با رعایت پروتکل برو

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من دل من داند و دل داند و من......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا عادت نميكني من خودمم هم سن تو بودم شايدم كمتر بود سنم يع دوره قرص خوردم تمام اونقدر گريه ميك ...

برای پریودی باید چیکار کنم ؟تو ماه س بارررر خیلیه بعد واقعا درد وحشتناککککک .اینم بگم ک فقط نهایتن ۲ روز خونریزی دارم .بیشتر روزای عادی لک بینی .. 

چرا تو این دو سال خیلییی اتفاقای فوق العاده بدی برام افتاد خیلییی .الان فکرشو میکنم عصبی میشم .رواپز ...

عزیزم اگه مشکلی خاصی نداشته باشی و دارو مصرف کنی اشتباهه ولی شما الان به این دارو ها نیاز داری حداقل تا وقتی که حال روحیت بهتر بشه 

دارو ها که بد نیستن اگه بد بودن پس چرا اصلا ساخته میشن و تجویز میشن؟ فقط مصرف اشتباهشون بده یا اینکه شخصی که نیاز ضروری نداره مصرف کنه براش بده

اما به نظرم شما علاوه بر دارو و روانپزشک با یک روانشناس هم صحبت داشته باش اونا دارو نمیدن ولی خیلی کمک کننده هستن جلسات روان درمانی و حرف هاشون و برنامه هاشون و غیره

عزیزم اگه مشکلی خاصی نداشته باشی و دارو مصرف کنی اشتباهه ولی شما الان به این دارو ها نیاز داری حداقل ...

چشم مرسی عزیز دلم😔روانشناس رفتم چندتاا سوال پرسید ک وقتی اون اتفاقارو ب یاد میارم دیونه میشم واقعا نمیتونم راجبش براشون حرف بزنم  حالم بدتر از قبل میشه :)

برای پریودی باید چیکار کنم ؟تو ماه س بارررر خیلیه بعد واقعا درد وحشتناککککک .اینم بگم ک فقط نهایتن ۲ ...

اونم برو دكتر زنان شايد مشكل هورموني داري يا كيست و ..

البته از استرس و فشار روحي هم ميتونه باشه

🦖
چرا تو این دو سال خیلییی اتفاقای فوق العاده بدی برام افتاد خیلییی .الان فکرشو میکنم عصبی میشم .رواپز ...

پیش یک روانکاو برو، بی حسی پا هم حتما پیگیر باش که خدایی نکرده از علائم ام اس نباشه زبونم لال، حتما حتما پیگیری کن، احتمال زیاد کمخونی شدید داشته باشی، 

چشم فدات شم مرسی از راهنماییت؛)

قربونت برم عزيزم فقط خودت سعي كن به خودت ارامش بدي 

منم مشكل داشتم عضله ي پام روزي هزار بار از استرس ميگرفت ديگه راهم نميتونستم برم ولي كم كم تموم شد 

🦖
چشم مرسی عزیز دلم😔روانشناس رفتم چندتاا سوال پرسید ک وقتی اون اتفاقارو ب یاد میارم دیونه میشم واقعا ...

باید سعی کنی

ولی پیش یه روانشناس خیلی حرفه ای برو

اینم بگم وقتی که بگی در همون لحظه راحت میشی و بعد به مرور کمرنگ تر و کمرنگ تر میشه و میتونی به زندگی عادی برگردی 

البته مطمئن نیستم اما حدس میزنم مشکلت چیه😔چون یه تجربه مشابه داشتم امیدوارم زود حالت بهتر بشه 

بیخیال باش عزیزم.زیاد فکر نکن منم همین مشکلاتو داشتم.فکرمیکردم اگه ازدواج کنم مشکلات تموم میشه.ولی ...

الهی خوشبخت بشی مشکلاتت زود تموم بشه ‌🧡دست خودم نیست اصلا .هرکار میکنم نمیتونم فکر نکنم :)همش به این فک میکنم چرا بلاهایی ک سرم اوردن سر خودشون نمیاد؟چرا حالشون خوبه!؟:)الان دو سالو نیم میگذره ولی کسایی ک باعث شدن حال من بد باشه خوشحالن و خوشبخت دارن زندگیشونو میکنن . من هیچوقت بد هیچکسو نخاستم ولی این انصافه !؟من اینجوری داغون بشم و خدا کمکم نکنه ؟

باید سعی کنی ولی پیش یه روانشناس خیلی حرفه ای برو اینم بگم وقتی که بگی در همون لحظه راحت میشی و بع ...

دو سالو نیم گذشته :))تا الان با ۲ ۳ تا روانشناسو روانپزشک حرف زدم ولیی اروم نشدم همشونم میگن باید قرص مصرف کنی و من و خانوادم قبول نمیکنن البته حقم دارن 😔