2777
2789
عنوان

شب عروسیم دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2741 بازدید | 52 پست
جوریکه با چوب همو میزدن و دست بابام کلی کبود شده شوهرم خودش خوبه ولی خانوادش نه

ببین سیاست داشته باش به شوهرت تندی نکن پشتشو رها نکن گفتند طلاق بگیر بگو نه من برای شما احترام قائلم اما حرف طلاق رو نزنید

خودتو بیچاره نکنی ها اگر شوهرت آدمه طلاق نگیر

یا من هو به کل مکان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه فاطمیس؟ حالا جزکرونا ما ی استاد ملا داشتیم میگفت اگر قرار ب عزاداری باشه باید کل سال برای همه بش ...

سلام عزیزم آدم وقتی مادرش از دنیا میره یکسال عروسی و جشن نمیره و عقب میندازه... حالا مادر امام زمان روحی فداه سالگردش هست آدم خوبه حرمت نگهداره. و همه این ها بر میگرده به معرفت.. وقتی مسلمون شیعه به اهل بیت علیهم السلام احترام بگذاره خدا هم زندگیش رو محافظت میکنه از هر گرفتاری.. تو همه زندگی ها مشکلات هست ولی خدا هم نگاه میکنه به دل آدما

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️

سلام گلم توی این کرونا و ایام فاطمیه( س) ای کاش مراسم نمی‌گرفتید و این بحث ها هم طبیعتا پیش نمی اومد.. الان کرونا بهانه خیلی خوبی شده زوج ها با کمترین هزینه برن سر خونه و زندگی شون... سخت نگیرید توکل بخدا.. بگو خدایا خودت درستش کن

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️
فقط خانواده ها بودن. دعوا رو پسر خواهر شوهرم شروع کرد به بابام بی احترامی کرد عموهام هم پشت بابام در ...

چه عموهایی🙄🙄 حالا یه بچه یا یه جوون خامی کرده ولی هب انگار عموها منتظر بودن اتیش بیار معرکه باشن.بدترین بی احترامی رو عموهات کردن ب بابات

اگه خوابتون نمیاد دوست دارین بحرفیم درمورد مشکلات زندگی  درخواست بدم گفتم قبلش بگم اجازه دادین بدم بی ادبی نباشه 🙏

کاربری آقا هستم‌🙏...فقط پاییز می فهمد غم یک مرد تنها رو...