2777
2789

خانواده سنتی هستیم که پدرم با دوستی و نامزدی شدیدااااا مخالفه

ولی من نمی تونم با چند جلسه خواستگاری کسی رو بشناسم و ازدواج کنم به نظرم مسخرس😬☹

ولی خیلیا دید بد دارن به دوستی حتی خود مردا که میگن ما با دوست دخترمون ازدواج نمی کنیم!!!

نظر شما چیه؟ مردا اغلب با دوست دخترشون ازدواج نمیکنن یا اگه هم بکنن بعدا همینو نمیزنن تو سر آدم یا اینکه شکاک بشن که قبلا با یکی دیگه هم دوست بودی یا نه!!! جیکار کنیم طرف بفهمه قصدمون آشنایی قبل از ازدواجه و از حدش فراتر نره؟؟!

توی یه خانواده سنتی و مذهبی من چیکار کنم که طرفو بشناسم؟؟ خودمم با دوستی مخالفم می خوام نامزدی طولانی یا خبر داشتن خانوادم باشه اما چیکار کنه که بابای متعصبم با نامزدی هم کنار نمیاد😭😭🥺🥺 من چیکار کنممم!!؟؟

دوستی قبل از ازدواج بدون خبر داشتن خانواده خوبه آیا؟؟؟!

دوستی بدون اطلاع خانواده مخصوصا که میگی خانواده مذهبی داری انقدر استرس بهت میده که خودت پشیمون میشی 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

اون مردا غلط كردن گفتن

منم با همسرم دوست بودم و ازدواج كردم

ذاات پسر درست باشه حرف مفت نميزنه

و بهتره خودتو با ازدواج سنتي و بقول خودت ٢جلسه اشنايي بدبخت نكني

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستی بدون اطلاع خانواده مخصوصا که میگی خانواده مذهبی داری انقدر استرس بهت میده که خودت پشیمون میشی& ...

آخه همینو موندم اصلا خودمم نمی تونم و واسم سخته🥺 اما به نظر شما ازدواج کاملا سنتی با چهار پنج جلسه خواستگاری عاقلانس؟

تعداد جلسات آشنایی با خواستگارت رو بیشتر کن .بیرون قرار بذارین با هم آشنا بشین یا تلفنی حرف بزنین .ندیده و نشناخته که نمیشه به مادرت بگو پدرت رو راضی می کنه .خانواده ها در جریان باشند خیلی بهتره.

اون مردا غلط كردن گفتن منم با همسرم دوست بودم و ازدواج كردم ذاات پسر درست باشه حرف مفت نميزنه و ب ...

افرین دقیقا ب دوستی نیست مهم اینه طرفت مرد باشه و ادم باشه واقعا سنتیو و دوستی نداره

من با طرفم طی کردم ک بعدها ب روم نزنه هرکاری میکنیم و هرحرفی میزنیم فقط بین خودمون باشه و هیچوقت حق نداره تو روم بزنه و شکاک بشه..از گذشته ی همم خبرداریم بستگی ب طرفت داره و میزان شعور و وجدانش ک چی بگه چی نگه

منم با سنتی ب شدت مخالفم ولی دوستی هم ریسک داره ازاول تکلیفتو با طرفت مشخص کن

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

درسته اشنایی قبل ازدواج خوبه امابعضی پسرا تودوستی هم خود واقعیشونو نشون نمیدن یه عده رومیشناسم قبل ازدواج دوست بودن ، بعدکه ازدواج کردن باهم نمیسازن

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

ن دوستی ن با یکی دو جلسه.از هر دو بدم میاد. فقط ی دوره نامزدی بدون سرو صدا ک فامیل بفهمه می‌تونه منا ...

آخه اگه نامزدی باشه و فامیل بفهمه اگه بعدش تفاهم نداشته باشیم بخوایم به هم بزنیم بابام میگه بقیه خبر دارن آبروم میره و نمیذاره