2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مث منی😁منم بدبختی وزنم استپ کرده🙋🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😑🤦🏻‍♀️

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
دکترم رفتم بی فایدس 😔😔

مزاجتو باید اصلاح کنی فک کنم برو پیش طب سنتی

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

سلام ، افزایش وزن با غذا خوردن بدرد نمیخوره و بیماریای زیادی میاره براتون . اگه دنبال افزایش وزن هستین یه سری خوراکیا هست اونا رو باید بخورین و یعنی رژیم غذاییتونو تغییر بدین و حتما در کنارش بعضی ورزشا رو انجام بدین . میتونین توی یک ماه بدون عارضه هفت کیلو اضافه کنین

جنسیت مذکر 🔴 گاها شوخی میکنم ، ناراحت نشید . سوالی در زمینه تکنولوژی ، ورزش ، خرید برخی وسایل ، فیلم و سریال و ... بود تگم کنید و بپرسید 🌹