2777
2789
سلام ، افزایش وزن با غذا خوردن بدرد نمیخوره و بیماریای زیادی میاره براتون . اگه دنبال افزایش وزن هست ...

خب بیشتر توضیح میدی

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

هله هوله زیاد بخور ..چیپس و بستنی و تخمه همیشه خونتون باشه ...ته دیگ هم بخور این قانون رو هیچوقت فراموش نکن اگه ب وسیله ای احایاج داشتی ک اون وسیله نزدیکت نبود تو دیگه ب اون احتیاج نداری 😊 ب این ترتیب تو ی خانوم خوشکل تپل میشی

احترام گزاشتن ب عقاید دیگران نشانه شخصیت شماست دوست عزیز🙂🌴☀️🌵💋..........با افتخار پرسپولیسی ام ♥️♥                    مین را ایذییت نیکینید🦖😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب حالا اون خوراکی ها چیه 

لیستشون که خیلی طولانیه ، ولی چیزایی که انرژی بالایی داشته باشن ، مثلا نوشیدنی انرژی زا ترجیحا بدون گاز ، آبمیوه ، موز ، غذاهم چیزایی سنگینن و حجم غذا رو خیلی زیاد کنین و قبل غذا آب نخورید ، ورزش ملایم هم فراموش نشه

جنسیت مذکر 🔴 گاها شوخی میکنم ، ناراحت نشید . سوالی در زمینه تکنولوژی ، ورزش ، خرید برخی وسایل ، فیلم و سریال و ... بود تگم کنید و بپرسید 🌹
هله هوله زیاد بخور ..چیپس و بستنی و تخمه همیشه خونتون باشه ...ته دیگ هم بخور این قانون رو هیچوقت فرا ...

عزیزم اینجوری مریض میشیم و چربی و دیابت میگیرم😑🌹

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
عزیزم اینجوری مریض میشیم و چربی و دیابت میگیرم😑🌹

خب همه اینا با ورزش موثره 😶 اگه فقط بخواد بشینه بخوره ک تپل نمیشه میشه چاق

احترام گزاشتن ب عقاید دیگران نشانه شخصیت شماست دوست عزیز🙂🌴☀️🌵💋..........با افتخار پرسپولیسی ام ♥️♥                    مین را ایذییت نیکینید🦖😅
هله هوله زیاد بخور ..چیپس و بستنی و تخمه همیشه خونتون باشه ...ته دیگ هم بخور این قانون رو هیچوقت فرا ...

احتمالا ی خانوم خوشگل تپل گشاد نمیشیم؟؟😂😂😂😋

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
احتمالا ی خانوم خوشگل تپل گشاد نمیشیم؟؟😂😂😂😋

مثل من 😂🤦🏻‍♀️ میخوام پاشم آب بخورم حال ندارم