2777
2789
عنوان

منو فریب داد

2937 بازدید | 167 پست

بچه ها خیلی حالم بده دارم نابود میشم

شوهرم یه حیوون به تمام معناست خیلی اذیتم میکنه

خیلی بهم تهمت میزنه میگه تو با مردا در ارتباطی با اینکه حتی در خونه رومون قفل میکنه میره بیرون و میاد ما اصلا بدون خودش بیرون نمیریم

خیلی منو له میکنه دیگه هیچ حریمی نمونده فقط داره فحشم میده

وقتی اسم بابامو میاره که تازه چند ماهه مرده جیگرم خون میشه

میگه اگه تخمتو پدرت انداخته که فلان کارو میکنی یا فلان حرفو میزنی

بریدم

بیاین تا جریانو تعریف کنم از قبل تایپ نکردم

توروخدا گمکم کنید به مشاوره هاتون احتیاج دارم

بگو

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها ما فامیلیم و با عشق زیاد با هم ازدواج کردیم طوریکه همه بهمون میگفتن لیلی و مجنون ولی الان از هم متنفریم

بچه ها بعد چند ماه از عروسی بهم گفت هپاتیت ب دارم خب این میشه فریب در ازدواج بنظرتون میتونم بچمو ازش بگیرم وقتی جدا شدم؟

بگو ولی بنظرم هنوز هیچی نگفتی چنین زندگی ای ارزشش رو نداره در رو قفل میونه یعنی چی دیگه اعتماد بهت نداره گوه خورده زن گرفته تورو هم بدبخت کرده ای بابا

خدایا تو بساز.  تو بسازی  قشنگتره.....  منتظر معجزتم  خدایا  کمکم کن . به امید آزادیم از این زندان لعنتی ‌..... 
بچه ها ما فامیلیم و با عشق زیاد با هم ازدواج کردیم طوریکه همه بهمون میگفتن لیلی و مجنون ولی الان از ...

چرا بچه دار شدی و الان به فکر فریب افتادی ؟

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...