2777
2789
عنوان

دوستان نی نی سایتی به بهشت و جهنم ایمان دارین؟ با دلیل؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 52 پست
پس اونی که هزار تا ادم کشته .یاکسی که در راه خدا و برای کمک به انسانهای دیگه شهید شده چی؟

من اعتقاد دارم ک هیچ کاری چ خوب چ بد بی جواب نمی مونه توهمین دنیاتقاص کارای خوب و بدمونومیدیم حالا اون فردی ک ب شهادت رسیده یااون داعشی انقدتوهمین دنیا بوجودمیاد تاتقاص کاراشوچ خوب چ بد،پس بده (من فک میکنم ک ماوقتی میمیریم دوباره توهمین دنیا برمیگردیم انقدتاپاک شیم و بریم بهشت)

فقط ی ماه تا رسیدن ب هدفم ،خدایاشکرت  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرمن خدا تقاص کارای بد انسانو توهمین دنیامیده..

خیلیا تقاص کاراشونو تو این دنیا نمیدن

کسی که با بیرحمی چندین نفر رو کشته چی فقط با یه بار اعدام تقاص کارش رو نمیده

کسی که کارای نیک و پسندیده کرده

اگه قبل از رسیدن به پاداشش بمیره چی

پس باید اون دنیایی هم باشه..برای حسابرسی به اعمال انسان ها...

خیلیا تقاص کاراشونو تو این دنیا نمیدن کسی که با بیرحمی چندین نفر رو کشته چی فقط با یه بار اعدام تقا ...

اینکه قبل از رسیدن به پاداشش بمیره دلیل جالبی نیست خب خدا میدونه زمان مرگش کیه و میدونه تا کی پاداشش رو بهش برسونه

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند

بله معلومه ک اعتقاد دارم، خدایی که من تو دوستامون یاهرانسانی رو از قطره آبی گندیده ب وجود آورده برای همه ی کاراش حساب کتاب داره، خدا خیلی بزرگه به کوه ها ب دریا، آسمان ورعد وبرقش ، ب خودت نگاه کن میفهمی خدا چقدر بزرگه برای اینکه خداروبشناسیم باید در خودمان واطرافمان تعقل کنیم، پس وقتی ما خدارو شناختیم به اینکه خداوند دروغگو نیست ایمان قلبی پیدا میکنیم، وخداوند به روز قیامت قسم خورده میتونین به سوره ی واقعه مراجعه کنین... ضمنا عزیزم اگ وقت کردی روزی دوسه صفحه معنی قران رو از اول شروع کن بخون فک کن یه کتاب داستان هست جواب خیلی از سوالاهاتو میگیری، بازم میگیم برای اعتقاد ب قیامت اول باید خداروبشناسیم، برای شناخت خدا هم به همون جنینی ک از قطره آبی تو رحم ما شکل میگیره وبه یک انسان کامل تبدیل  میشه یا   همه زیبایی ها ک خلق کرده بنگریم وبیندیشیم کافیه... 

خدایا شکرت بابت فرشته کوچولویی ک تو دلم گذاشتی، بی شک که تودلی من نشانه ای ازعظمت وقدرت توست، نشانه ی  مهربان بودن وبخشندگی توست، خدایا توخیلی الرحمن الراحمینی، خدایا به حق پنج تن آل عبا که میدونم چقد برات عزیزن نی نیمو سالم وصالح به آغوشم برسون هم من بی تاب اویم هم او بی تاب لالایی های شبانه ای است ک من در گوشش نجوا کنم، خدایا وقتی به آغوشم بیایید لحظه ای نیست که از وجود تو از مهربانی تواز بزرگی توبرایش سخن نگویم، به او می گویم خدایم کسی است که تورا درون شکم من آفرید واز روح خودش دروجود تودمید پس بدان چقدر برای خدایت باارزشی ، ب اومیگویم روح خدا خیلی پاک ومقدس است ، فرزندم روح خدا در وجود تو ودروجود من در وجود همه ماها امانت است پس باید ب خوبی از روحمان مراقبت کنیم و مراقب باشیم روحمان کثیف وآلوده نشود، ب اومی گویم فرزندم از روحت مراقبت کن ک من شرمنده ی خدای مهربانم نشوم.. خدایا خیلی دوستت دارم خدایا سپاسگذارتوام، خدای مهربانم حاجت تمام حاجتمندان را برآورده ب خیر کن الهی آمین یا رب العالمین🙏 محمد پارسا پسرنازم مامان منتظرته بیایی توآغوشم به سلامتی😘خدایاممنونتم ازاینکه پسرمو سالم رسوندی به آغوشم❤
پس چرا جمعیت مسیحی از مسلمان بیشتره؟

چون که اونا خیلی تعصبی هستن وب این معتقدن دینی برتر ک اجداد وپدرانشون از قبل داشتن، حتی ممکن اسلام رو برترم بدونن اگ مطالعه. کرده باشن اما از رو لجاجت واینک پدرانشان از قبل ب همین دین مسیح ایمان داشتن دین خودشون روبرتر میدونن.. باز توقرانم یه اشاره هایی شده

خدایا شکرت بابت فرشته کوچولویی ک تو دلم گذاشتی، بی شک که تودلی من نشانه ای ازعظمت وقدرت توست، نشانه ی  مهربان بودن وبخشندگی توست، خدایا توخیلی الرحمن الراحمینی، خدایا به حق پنج تن آل عبا که میدونم چقد برات عزیزن نی نیمو سالم وصالح به آغوشم برسون هم من بی تاب اویم هم او بی تاب لالایی های شبانه ای است ک من در گوشش نجوا کنم، خدایا وقتی به آغوشم بیایید لحظه ای نیست که از وجود تو از مهربانی تواز بزرگی توبرایش سخن نگویم، به او می گویم خدایم کسی است که تورا درون شکم من آفرید واز روح خودش دروجود تودمید پس بدان چقدر برای خدایت باارزشی ، ب اومیگویم روح خدا خیلی پاک ومقدس است ، فرزندم روح خدا در وجود تو ودروجود من در وجود همه ماها امانت است پس باید ب خوبی از روحمان مراقبت کنیم و مراقب باشیم روحمان کثیف وآلوده نشود، ب اومی گویم فرزندم از روحت مراقبت کن ک من شرمنده ی خدای مهربانم نشوم.. خدایا خیلی دوستت دارم خدایا سپاسگذارتوام، خدای مهربانم حاجت تمام حاجتمندان را برآورده ب خیر کن الهی آمین یا رب العالمین🙏 محمد پارسا پسرنازم مامان منتظرته بیایی توآغوشم به سلامتی😘خدایاممنونتم ازاینکه پسرمو سالم رسوندی به آغوشم❤