2777
2789
عنوان

دوستان نی نی سایتی به بهشت و جهنم ایمان دارین؟ با دلیل؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1632 بازدید | 52 پست

اره اعتقاد دارم

بنظرم جسم کاذبه(فقط وسیله اس)که ما به کمال برسیم

در نهایت اگه به کمال رسیدیم بهشتی میشیم 

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستای دانشگام میگن اصلا خدا وجود نداره همه چیز ریشه علمی داره....بی اعتقادی توی دانشگاه داره موج می ...

به نظر خودت چی؟اصلا به نوزادی که تازه متولد میشه با این دید نگاه کن این بچه آیا میتونه بدون خالق بوجود اومده باشه یا خیلی چیزای دیگه یک دونه ای که توی خاک میکاری یا هر چیزی که دور وبرت هست 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 
به نظر خودت چی؟اصلا به نوزادی که تازه متولد میشه با این دید نگاه کن این بچه آیا میتونه بدون خالق بوج ...

من اعتقادم اینه که همه چیز بالاخره یه ابتدایی داشتن و خدا اون ابتدا رو به وجود اورده... 

بله اصن کاری ب قران ندارم ولی خودت ی ذره فکر کن

اگه قراره همه ما پودر و نابود بشیم و زندگی بعد از مرگ نداشته باشیم اصن چرا خدا مارو ب وجود اورده؟؟ 

ببخشید اینو میگم ولی خدا بیکار نیست انسانو حلق کنه که تهش نابود بشه؟ 

پس قطعا ما برای یه هدفی اومدیم

یه هدفی که نتیجه اشو ببینیم 

خدا عادله

شما فرض کن یکی تو زندگیش کلی سختی کشیده، کلی کمک کرده، خب که چی؟باید یه جا ب پاداشس برسه! 

خدا که این همه عادله، یعنی میاد اون کسی ک کلی ب مردم کمک کرده و اون کسیم ک کلی ادم کشته رو یکی. قرار میده و هردوتاشونو نابود میکنه؟ نه خدا عادله

پس وقتی میگیم عادله یکجا هست اون ادمی ک ب من ظلم کرده یا حق منو خورده به سزای اعمال برسع

پس اونجا قطعا   جهنمه

من ب جهنم اعتقادندارم چون خدا انقدمهربونه ک هیچوخ بنده هاشو نمیندازه تواتیش جهنم..

پس عدالت خدا چی

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...             
دوستای دانشگام میگن اصلا خدا وجود نداره همه چیز ریشه علمی داره....بی اعتقادی توی دانشگاه داره موج می ...

عزیز پیامبر وقتی شک کرد ۱۰۰ سال مرد و بعد زنده شد و زنده شدن الاغش رو دید و یقین پیدا کرد

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
بنظرم اگه شک داشته باشی پس نمازوعبادتم نکن...میدونی وقتی ازوجودخدامطمئن باشی به هرچی که میگه ایمان م ...

پس چرا جمعیت مسیحی از مسلمان بیشتره؟

تا مرد سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد.                                   سعدی
ینی الان همه دنیا اعتقاد دارن به بهشت و جهنم؟ 

آره ریشه دارهاشون آره اما نسل جدید کلا داره انکار میکنه از بیخ 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

برو به دوستای دانشگاهیت بگو برو یه مردو باردارکن....بهش بگو به یک جنین توشکم مادر دقت کن ببین چقدرباید وقیح باشه که ازاب کثیف وخون کثیف به وجود اومده حالا کفر میکنه 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
بله اصن کاری ب قران ندارم ولی خودت ی ذره فکر کن اگه قراره همه ما پودر و نابود بشیم و زندگی بعد از م ...

فرض جملتون بر اینه خدایی باشه که اگه یکی بگه نیست کلا ادامه صحبتتون بی معنیه

دوم امکانش هست خدایی باشه که اصلا از رو سرگرمی دنیارو ساخته 

در ضمن نحوه استدلال ما تو واقعیت های دنیا تاثیری نداره نمیشه گفت چون طبق منطق من همه چیز هدف داره پس دنیا هم حتما هدفی داره

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند
بنظرمن خدا تقاص کارای بد انسانو توهمین دنیامیده..

پس اونی که هزار تا ادم کشته .یاکسی که در راه خدا و برای کمک به انسانهای دیگه شهید شده چی؟

بله اصن کاری ب قران ندارم ولی خودت ی ذره فکر کن اگه قراره همه ما پودر و نابود بشیم و زندگی بعد از م ...

یعنی اگه نماز نخونیم فقط سختی بکشیم میریم بهشت؟

تا مرد سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد.                                   سعدی