2777
2789
عنوان

فقط ما به کسایی ک زود ازدواج کردن

273 بازدید | 45 پست

یه جوری نگاه میکنیم😂

چرا انقدر اینجا با فرهنگ ما متفاوته من تا الان یه نفر خونمون راه ندادیم کلی دختر مجرد داریم شاید بهترین خواستگارا هم داشتن ولی دوست دارن مستقل باشن و مقتدر اصلاااا زیر ۲۷سال دخترامون ازدواج نمیکنن مثلا یکی از اشناهای دورمون دختره ۱۷سالگی عروس شد مامانم میزد به من میگفت اینه اینه😂😂ولی تو نی نی سایت ب ما میگن ترشیده😑فقط میخواستم ببینم فقط ما این جورییم یا کسی مثل ما هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دیدم اینجوری زیر 20 اصلا انگار کار حروم کردن  نامزد کردن 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

ما هم مثل شماییم . بجنوردی ام . فرهنگ ها عوض شده یه زمانی تنها هنر خانمها ازدواج و تولید مثل بود ولی الان ماشالله درس میخونن و کار میکنن و موفقن حتی از اقایون هم پیشی میگیرن

راستش تو فامیلای ما تازه از ۲۴ اجازه میدن خواستگارا پاشون به خونه باز بشه😅😅😅❤

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال