2777
2789
عنوان

پسرمودارم ازشیرمیگیرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 42 پست
روپاخوابیدن بچه خیلی خوبهههه نمیدونم چراپسرمن انقدبدش میاد

گفتم که وقتی کامل خوابید بزار رو پات که عادت کنه 

بعد تکونش بده تا سنگین شه خوابش اینطوری یاد میگیری ولی خیلیم نزاریش رو پات بعد دیگه باید دائم رو پات بخوابونی

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدییییییی؟؟؟؟؟چرااا؟؟؟غذامیخورد؟؟

چرا ماشاءالله غذا هم میخورد 

ولی من دلم‌نمیومد از  شیر بگیرمش .

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
تست میکنم امشب.

بعدش دلت براش تنگ میشه 😑😑

من همشم دلم تنگ میشه برا شیر خوردنش☹

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 
عزیزم چند کیلو هس؟ چون پسرخودمم بد غذاس میپرسم

والاقبل ۱۸ماهگی بردمش دکتر۹کیلوبوددکترشربت اینادادگف شیرنده گوش نکردم گفم هنوزوده ۱۸ماهگیش بهداشت وزن کرد۱۰ونیم شده بودگف خوبه وزنش ولی دکترمیگف باید۱۱کیلوباشه حداقل.همه جام نوشتن ۱۸ماهگی دیگ ازشیربگیرین برابچه بهتره

من شعرمیخونم حوصلش نمبکشه😂

اره پسر منم اون موقع اینجوری بود.چون دوست داشت با مکیدن شیر بخوابه.یه لیوان نی دار واسش گرفتم با اون شیر میخورد بعدش میخوابید تو بغلم.همون فرم شیر دادن.

تا دو ماه بعدش یاد گرفت رو زمین بخوابه.

وقتی میخوابه میذارمش تو تختش.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
منم باشبردادن مشکلی ندارم ولی راه رفتنیوبایدرفت دیگ🙂

میگن بچه خل میشه.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)