2777
2789
عنوان

پسرمودارم ازشیرمیگیرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما با آبجیم میذاشتیم توی چادر تابش میدادیم تا بخوابه 

من اول تابستون از شیر گرفتم 

میبردم تو حیاط میدوئیدم تا بخوابه😥😥😥

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
خوابش منظم شده؟چجوری میخوابونیش؟

آره خیلی بهتر شده نسبت به قبل خودش میاد کنارم میخوابه 

وقتی از شیر میگرفتمش تا سه شب تو بغلم بلند میشم سرپا میخوابوندمش تا میشستم گریه میکرد 

ولی بعد سه شب کم کم عادتش دادم رو پام دو سه شب ام رو پام خوابید بعد یه هفته دیگه عادی خودش کنارم هی با سر و صورتم بازی میکنه تا خوابش میبره 

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 
وای😂

یه بار یه کوچولو با پام زدم به پهلوش هنوز عذاب وجدان دارم 

ساعت ۲ بود هر کار میکردم نمیخوابید.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
آره خیلی بهتر شده نسبت به قبل خودش میاد کنارم میخوابه  وقتی از شیر میگرفتمش تا سه شب تو بغلم ب ...

پسرمن اصلااروپام نمیخوابه تابالش میزارم میگم بیابخواب روپام عصبی میشه فک میکنم ازدیشب سخت ترباشه امشب برامون🥴

پسرمن اصلااروپام نمیخوابه تابالش میزارم میگم بیابخواب روپام عصبی میشه فک میکنم ازدیشب سخت ترباشه امش ...

خب کم کم آروم میشه چن شب بلند شو سرپا بخوابونش بد که خوابید اروم بزارش رو پات بعد خواست بیدار شه تکونش بده تا خوابش سنگین شه بعد بزارش زمین باز بیدلر شد بزارش رو پات اینجوری عادت میکنه 

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

پسر منم فقط با شیر میخوابید.21 ماهگی از شیر گرفتم.تا سه شب خیلی بیقراری میکرد و با گریه و بغض خوابید.البته از 4 ماهگی اصلا شبا بیدار نمیشد واسه شیر از این بابت راحت بودم.

بعدش تا یه هفته یه کم بهتر شد.بغلم میگرفتم لالایی میخوندم کم کم عادت کرد.

الان دو سال و نه ماهشه کنارش دراز میکشم قصه میگم میخوابه.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
😂😂بچه هاچقدعجیبن خودمم دلم نمیاداصلاتاگریه میکنه دنیاروسرم خراب میشه

من ۲۷ ماه تموم بهش شیر دادم.

دیگه با تهدید خانواده ها روبه رو شده بودم.