پسرم یکی دو ساعت پیش خیلی آروم با صورت افتاد زمین بینیش یه کم درد گرفت البته گریه هم کرد ولی من چون صحنه زمین خوردنشو دیدم مطمئنم چیزی نشد بعد حواسش پرت شد تلویزیون نگاه کرد بعد ده دیقه بهش گفتم خوبی؟گفت مگه کجام درد میکرد😰چند شب پیشم میخواستیم بریم خونه خواهرم بااینکه از صبح هی میگفت بریم و زود باشید و اینا ولی وقتی داشتیم میرفتیم تو ماشین ازم پرسید مامان من یادم نمیاد الان میخواستیم کجا بریم ..بنظرتون طبیعیه؟4 سالشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه سالشه ولی مثلا خودش بیفته زمین هی با اشاره تعریف میکنه ولی نیم ساعت بعد بهش بگم تعریف کن یادش نیست
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نگران نباش عزیزم من در این مورد با مشاور صحبت کردم، بچه های باهوش تمرکز شون تو بچه گی پایینه، دختر منم همین طور بود، الان کلاس اوله، ماشاالله از همه هم کلاسی هاش تو درس موفق تره
«و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!» و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️ ️
پسر من سه سالشع اگه بیفته تا چهار ماه تعریف میکنه فک کنم طبیعی نیس
یه توپ دارم قلقلی نیس سرخ و سفید و آبی نیس میزنم زمین صدا میده. سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم. پول از قلک برداشتم رفتم یکی خریدم. نتیجه اش رو دیدم. بابام بهم کتک داد. گریه کردم پفک داد
کاملا طبیعیه.عزیزم اصلا نگدان نباش.من خودم کوچیک بودم اینطوری بودم از بس حواسم پی بازیگوشی و چیزای مختلف بود.بهو یه چیزو یادم میرفت مینشستم فکر میکردم تا سادم بیاد مثلا کی میخوایم بریم خونه ی خالم.طبیعیه نترس.بخاطر شیطونب و حواس پرتیش
اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔