2777
2789

الان پنج ماه و نیممه و از ظاهرم مشخصه که باردارم

اما جز خانوادم جایی نکفتم باردارم 

ماه دیگه تولدمه 

چی تو استوری بنویسم دیگران بفهمن باردارم؟چون سه ماه بعدش بچم بدنیا میاد بعد میترسم همه بگن از پرورشگاه اورذه و ... 

میشه یه متن قشنگ پیشنهاد بدین؟

یه مشکلی داشتم که نه جایی تونستم بگم باردارم نه حتی لباس بارداری کرفتم نه لباس برا بچه

دعا کنید برام بسلامت زایمان کنم، تو‌روخدا هر وقت دعا کردین منو فراموش نکنید🌺🌺

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

عکس سونوتو بذا استوری زیرشم بنویس س نفره شدنمون مبارک

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب که تونستی پنهون کنی منکه تو ماه دوم همه فهمیدن😥

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
واااات پرورشگاه ک نمیگن دیگه

چرا فامیلا شوهرم چنین اخلاقی دارن

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

فک کردم خانواده هاتونم نمیدونن میخواستم بگم برا همه یه دونه عینک بخر 😁😁

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

ابجی من لاغره وکلا تانه ماهگیم انگار چهارماهش بیشترنبود‌.خیلی شکمش کوچولو بود..و سنش کم بود پریود نمیشده فک میکرده از کم خونیشه و تاپنج ماهگیش بعدم گفت..شاید راه حل مناسبی واست باشه

انشاءالله صحیح وسالم فارغ بشی😍

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

میشه یه چیزم برا تولد اضافه کنی

راست میگه ها..عکس سونو خیلی خوبه

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

یه عکس بگیر از خودتو شوهرت که شکمتم کمی معلوم باشه بنویس امسال با همه ی سالا تولدم فرق میکنه چون تو هستی و ما سه نفره شدیم.یه همچین چیزی

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔