2777
2789
عنوان

بیاین ببینیم قضیه چیه

64 بازدید | 14 پست

من از وقتی بچه بودم و یادم میاد همش میخاستم خودکشی کنم میشه گفت از وقتی دوم یا سوم ابتدایی بودم از خودم بدم میومد و این قضیه ادامه داشت تا اینکه الان 22 سالمه و هنوزم میخام خودکشی کنم اما میدونی میگم من شکستم خرد شدم اگ من بمیرم مادرم پدرم همسرم برادرامم میشکنن و خودکشی میکنن.... جدیدا هم ک با خودم حرف میزنم واس خودم داستان تعریف میکنم خابم ببره خودمو ناز میکنم 

حس میکنم افسردگیم بدتر شده نمیدونم چیکار کنم من نه قصد ناله دارم ن چیزی فقط میترسم افسردگیم به افسردگی دوقطبی تبدیل بشه و به سرم برق وصل کنن میترسم خیلی میترسم:( 

اخه چرا اول باید دلیل افسردگیتو پیدا کنی بگو شاید تونسیم کمک کنیم

''غرور''هدیه شیطان 👹است و'' دوست داشتن''هدیه خداست😇،جالب این است که هدیه شیطان رابه رخ هم میکشیم و هدیه خدا را از یکدیگر پنهان میکنیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرم فرستاد پیش روانپزشک اونم قرص نوشت اما میترسم بخورم اعتیاد بیاره و بدتر بشم 

حتی حاصر نیستی یه بار امتحان کنی؟منم پیش روانپزشک رفتم ولی معتاد نشدم!اماحان کردن بهتر ازاین نیس که بدتر بشه حالت و دیر بشه برات؟اونوقت گله میکنی از بیماریت؟!

من همین یه دونه ام!
تمامی دلایلشو میدونم شاید چون میدونم باعث افسردگیم شده 

خوب آگه اشکال نداره میتونی چند تا مهمشو بگی

''غرور''هدیه شیطان 👹است و'' دوست داشتن''هدیه خداست😇،جالب این است که هدیه شیطان رابه رخ هم میکشیم و هدیه خدا را از یکدیگر پنهان میکنیم...
تمامی دلایلشو میدونم شاید چون 

میدونم باعث افسردگیم شده

خوب آگه اشکال نداره میتونی چند تا مهمشو بگی

نه شاید اگ میتونستم بگم میرفتم به کسایی میگفتم ک دلیلشو ایجاد کردن و اینجوری نمیشد...

خوب متاسفانه اینجوری کاری از دستم بر نمایت خواهر جان

لطفا این فکر ها رو از سرت بیرون کن همه مشکل دارند 

آگه بخواهیم حساب کنیم باید نصف کره زمین خود کشی کنن

قانع کننده بود😂

آفرین همیشه بخند😆😆😆😆😆