2777
2789

چند وقته ازدواج کردم میگه خیلی دوستم داره ، اما خشکه و منت کشیدن نداره ، ناراحت بشم اون صد برابر ناراحت میشه و من باید عذر بخوام که چرا اونو ناراحت کردم ، اهل منت کشیدن نیست گفتم بهش طبیعت خانوما ملیحه و من به شنیدن این حرفا و ناز کشیدنا نیاز دارم اما باز بلد نیست ، دیشب ازش ناراحت شدم گفتم بهش یکم خودمو ناراحت تر جلوه دادم اما هیچی تازه اون ناراحت شد و گوشیشو خاموش کرد و هنوز ازم نپرسیده که مردم یا زنده ام 

عزیزم اولشه انشالله درست میشه خوشبخت شی به حق امام رضا تورو خدا واسه منم دعا کنین عشقم هر چی زودتر بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کنم تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بترسونیش ک مبان میدزدنت اصلا از بس خوبی

ببخشید راه درستی نیست ولی ج میده.

و چه ماهیه؟

بعد نرو تو منت بکش عادت میشه

بهش بگو وای چقد بادت بدم تو خودت نمیدونی چطور رفتار کنی بام خیلی خوبی ولی موقع دعوا بابد ابنطور باشی اونطور باشی من بخاطرت فلان کارو کردم ...

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
عکسم مونده گزارش بزنید بخاطر خدا https://www.ninisite.com/discussion/topic/5660244/عکس-زهرا۷۵۷۵?post ...

تاپیکت تعطیله عزیزم.  نمیشه.  نگران نباش 

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا

با اجازه استارتر 

خانما برای بچه های گلتون کلاس نقاشی مطمئن و خوب نمیخواید 

از طرف کانون پرورش فکریه ده جلسه فقط بیست هزار تومن

https://kpf.ir/دوره-های-استان-سمنان/نقاشی-نوباوه-و-نوخوان،خانم-زهرا-شاه-حسینی،-ساعت-11:15-تا12:15-،-روزهای-پنج-شنبه-،-زمستان-99-سمنان

عکسم مونده گزارش بزنید بخاطر خدا https://www.ninisite.com/discussion/topic/5660244/عکس-زهرا۷۵۷۵?post ...

زدم برات 

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا

عین همسرمن والاه تودوستی و نامزدی اینطوری بود ولی بعدعقدبهترشده یکمی ولی عین همسرخودت اصلن هیچی بلدنیس ولی همیشه عشقشوثابت کرده!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
انشاالله به هرچی میخوای برسی 

انشالله خدا از دهنت بشنوه حاجت روا شی به حق امام رضا این پیجم تو اینستا دنبال کن خوبهabolfaztahan1نزدیک ۱۷۰ایناپست داره واسه سیاست خوبه

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین