2777
2789
عنوان

ب نظرتون چیکارکنم بااین عشق..

165 بازدید | 22 پست

من 3ماهه بایه نفروارد رابطه شدم وهم دیگه روواققعادوس داریم ولی خب هروقت حرف ازدواج اومده وسط گفته خیلی دوورر..ازخانوادش خیلی میترسه..منم شرایط خانواده م طوری نیس که بخوام صبرکنم ازطرفی میترسم سرگرمیش باشم وبعدن نظرش عوضش بشه..به نظرتون چیکارکنم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولش کن من یک سال و نیم رابطه داشتم خودش رو کشت از بس گفت دوست دارم عاشقتم خوب ک من وابستش شدم ی شب بی دلیل از همه جا بلاکم کرد رفت هنوز هم نفهمیدم دلیلش چی بود

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
آخه میگه سنم کمه..شرایط ازدواج ندارم وازین حرفا

بهونه بهونه بهونه همش بهونه است گول نخور

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
21

خب راست میگه سنش خیلی کمه اگه هدفت ازدواج بود باید با سن بالاتر وارد رابطه میشدی

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
آخه میگه سنم کمه..شرایط ازدواج ندارم وازین حرفا

چنده سنت؟!منو خودش هفده ایم نامزدیم الن....با این ک شرایط نداشتمو اینا ولی نامزدیم الن بگو پا پیش بزاره ب پسری ک پا پیش نمیزاره اعتماد نکن