2777
2789
عنوان

ب نظرتون چیکارکنم بااین عشق..

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 22 پست

کسی ک از خونوادش میترسه و هنوز اینقدر مرد نشده ک بخواد مستقل عمل کنه باید کنار گذاشته بشه . اگه صبر کنی براش این تویی ک کنار گذاشته میشی و اخرشم بهت میگه من ک بهت گفتم نمیتونم ازدواج کنم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان یعنی تمومش کنم؟

اره هنوز بلوغ فکری برا ازدواج رو نداره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خب چیکارکنم؟میترسم تموم کنم بایه نفردیگه...

من ک دیگه نمیرم طرف هیچ کس پسرا لیاقت ندارن همون دنبالت باشم التماست کنن تو هم محلشون ندی بهتره یکم ک تحویلشون بگیری فکر میکنم برد پیت هستن

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
چطوربهش بگم؟کاش لزاول انقدجدی نمیکردمش

هر چی رک تر بهتر دلیل واقعی رو بگو

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

سلام 

یه عده میگن کات کن یعنی چی😂

شما تازه وارد رابطه شدی نباید زود بگه بیا ازدواج کنیم درسته شما نگرانی کمی 

اما این درست نیست که و یه چیزی بگم هرکسی اومد تو زندگیتون وابسته نشید چه دوست و عشق و... چیزای بد هم در نظر بگیرید شاید رفت 

شما الان دارید آشنا میشی سه ماه خیلی کمه خیلی 

البته بستگی  هم داره برای یه عده 2 ماه هم خوب و به اندازه هست اما شما الان فقط باید هم رو بشناسید زود به ازدواج فکر نکن